Море от черно заля червения килим на наградите БАФТА в

...
Море от черно заля червения килим на наградите БАФТА в
Коментари Харесай

Модните гафове и най-стилните звезди на наградите БАФТА

Море от черно заля аления килим на премиите БАФТА в " Роял Албърт хол " в Лондон, откакто актриси като Лупита Нионго, Анджелина Джоли, Дженифър Лорънс и Марго Роби се отхвърлиха от цветните тоалети в поддръжка на придвижването " Времето изтече " срещу половия тормоз, съобщи Асошиейтед прес.

Няколко звезди доведоха бранители на правата на дамите за свои посетители, а мъжете показаха солидарността си със значка на самодейността.

Удостоената с приз за най-хубава актриса Франсис Макдорманд от " Три билборда отвън града " беше избрала рокля в черно и алено, вместо чисто черна и означи: " Имам дребен проблем със сервилниченето. Но желая да знаете, че поддържам изцяло всички мои сестри в черно довечера ".
 Филмът Франсис Макдорманд беше избрала рокля в черно и червеноGulliver/Getty Images
Въпреки дрескода, признат за церемонията, някои от звездите възхитиха критиците с истинския си избор на тоалети. Модното ентусиазъм беше на всички места, като Дженифър Лорънс, Марго Роби и Анджелина Джоли се откроиха с прелестни тоалети, написа в. " Дейли експрес ".

27-годишната Марго Роби носеше дантелена рокля с високо деколте, която беше изрязана към талията и се спускаше до земята.

Анджелина носеше кадифена рокля, която от едната страна имаше цепка до бедрото.

Дженифър Лорънс беше очарователна в атлазена черна рокля, чиито полупрозрачни бели ръкави оставаха открити раменете ѝ.

На церемонията се появи и някогашната другарка на принц Хари Кресида Бонас, която беше избрала етажирана рокля на линии във формата на спагети и украсена с пайети начело.

Салма Хайек изглеждаше прелестно в черна рокля до земята с дълги ръкави и избродирани детайли.

В също толкоз замайващ тоалет, който беше без презрамки, се появи американската актриса Кейт Мара. Готическият дизайн на роклята ѝ наблягаше тънката ѝ талия и я открояваше от останалите присъстващи.

Друга звезда, която влезе в листата на най-добре облечените, беше 34-годишната Лупита Нионго, която носеше рокля в черно и златисто с изрязани елементи на бюстието.

Освен Макдорманд, която не се подчини на заложения дрескод, и други звезди подцениха апела на придвижването " Времето изтече ". Такива бяха американската кино звезда Хейли Бенет, съветската телевизионна водеща Виктория Боня, италианската продуцентка Тициана Рока, прибавя английското издание.

Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън придружи на церемонията брачна половинка си принц Уилям, който е президент на Британската академия за кино и телевизия.

Призивът за черни дрехи я сложи в деликатна позиция, тъй като кралското семейство усърдно заобикаля да прави политически изказвания. Бременната Кейт избра тъмнозелена рокля на дизайнерката Джени Пакам с черен колан и черна чанта.

Сред най-лошо облечените на премиите се подредиха британската актриса Рут Уилсън с бляскав черен костюм с панталон, смесен със сандали на висок ток, както и звездата от " Игра на тронове " Натали Дормър с на ниска цена изглеждащия си воал, прикован към гърба на черната ѝ рокля.

Телевизионната водеща Ей Джей Одуду също сгреши с избора си на транспарантна черна рокля до земята, която създаваше чувството, че звездата е не запомнила да си обуе панталон.

Актрисата Сирша Ронан от кино лентата " Лейди Бърд " като че ли носеше странна композиция от три тоалета с пера, поло яка и транспарантен воал.

Алисън Джани се появи с галактическа рокля с необикновен издаден подробност в металически цвят към шията ѝ.

Междувременно, Аня Тейлър-Джой беше решила да изложи на показ черното си долни дрехи с транспарантна рокля в готически жанр. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР