МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Голяма болница в Алабама спря ин

...
МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Голяма болница в Алабама спря ин
Коментари Харесай

Болницата в Алабама слага на пауза ин витро оплождането след решението, според което замразените ембриони са деца

МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Голяма болница в Алабама спря ин витро оплождането, до момента в който доставчиците на здравни услуги преценят въздействието на щатски съд постановяване, че замразените ембриони са юридически еквивалент на деца.

Университетът на Алабама Бирмингам съобщи в изказване в сряда, че неговият отдел по репродуктивна ендокринология и неплодородие на UAB е спрял лекуванията, „ до момента в който прави оценка решението на Върховния съд на Алабама че криоконсервираният ембрион е човешко създание.

„ Натъжени сме, че това ще повлияе на опита на нашите пациенти да имат бебе посредством ин витро оплождане, само че би трябвало да оценим капацитета нашите пациенти и нашите лекари да бъдат преследвани наказателно или да получат наказателни вреди за съблюдаване на стандарта за грижи за ин витро лекувания “, гласи изказването, изпратено по имейл от говорителката Савана Коплон.

Други снабдители на лекуване за неплодородие в щата продължаваха да дават IVF, до момента в който юристите проучваха въздействието на решението.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР