Монтана открадна точка от Локомотив Пловдив. Двата отбора завършиха 2:2

...
Монтана открадна точка от Локомотив Пловдив. Двата отбора завършиха 2:2
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив стъпи накриво срещу Монтана

Монтана открадна точка от Локомотив Пловдив. Двата тима приключиха 2:2 на стадиона в парк " Лаута " от 11-я кръг на efbet Лига. Това бе второ следващо домакинско тъждество за Локо Пловдив, до момента в който Монтана печели втора точка като посетител.

Всичко най-интересно се случи през първото полувреме. Димитър Илиев откри за Локо, само че Тони Тасев изравни. Масоеро си вкара автогол, а Карагарен направи 2:2.

Локо остава на върха с 23 точки, единствено три повече от Лудогорец, който има два мача по-малко. Монатана е на 11-то място с 12 пункта.

Още в 6-ата минута Локомотив Пд поведе в резултата. Капитанът на " смърфовете " Димитър Илиев се разписа с глава след центриране от корнер. Това бе гол №41 за Илиев с екипа на Локо, което го вкара в топ 10 на реализаторите за " черно-белия " отбор.

Три минути по-късно Марин Орлинов не се затрудни да улови топката след изстрел на Анте Аралица.

В 23-ата минута Янко Ангелов центрира от свободен удар в наказателното поле, само че отбраната на Локо Пловдив почисти без проблем. Минута по-късно Билал Бари стреля към вратата на Мартин Луков, само че стражът на пловдивчани улови топката.

В 25-ата минута Билал Бари пресече подаване на Парвиз Умарбаев и подаде към Тони Тасев, който вкара четвъртия си гол от началото на сезона.

В 31-ата минута Монтана поведе в резултата. Тони Тасев пусна пас паралелно на голлинията към Билал Бари, само че преди нападателят на гостите да успее да засече топката Лукас Масоеро я вкара в личната си врата.

При ответната офанзива обаче Локомотив се върна в мача. Момчил Цветанов центрира отляво - Анте Аралица и Кристиан Илич се разминаха с топката, само че тя стигна до Бирсент Карагерен, който бе оставен непокрит в наказателното поле. С плонж той я вкара във вратата на Марин Орлинов за 2:2.

В 41-ата минута Тони Тасев центрира от директен свободен удар към Билал Бари, само че нападателят на Монтана стреля неопределено от неуместна позиция.

Второто полувреме започва с добра офанзива на Монтана. Димитър Илиев се озова на стрелкова позиция, само че Мартин Луков улови.

Темпото през второто полувреме на дуела спадна фрапантно. Локомотив пробва да нападна, само че Монтана се брани ловко.

Димитър Илиев имаше искания за дузпа в 81-ата минута. Той влезе в прикосновение със бранител на Монтана. Реферът на мача обаче бе безапелационен, че нарушаване няма.

Локомотив стигна до сходство на състояние на положения в 83-ата минута. След ъглов удар Гомис опит нещо като удар, само че топката бе уловена от вратаря на Монтана.

Кристиан Илич имаше прекрасен късмет да вкара три минути преди края на постоянното време. Той се освободи с топка в крайници и стреля отвън наказателното поле. Вратарят Орлинов обаче мазета в ъглов удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР