Монтана и Марек Дупница се върнаха към победите във Втора

...
Монтана и Марек Дупница се върнаха към победите във Втора
Коментари Харесай

Втора лига: Монтана и Марек се върнаха на победния път

Монтана и Марек Дупница се върнаха към успехите във Втора лига. 

Тимът, воден от Николай Митов, победи като посетител Марица Пловдив с 2:1. Пловдивчани поведоха в 34-ата минута с попадение на Станислав Маламов, само че през втората част гостите стигнаха до цялостен поврат. В 48-ата минута влезлият като запаса Борислав Дамянов се разписа за 1:1, а в четвърт час преди края на мача капитанът Димитър Буров вкара за 2:1 в интерес на Монтана. С триумфа отборът от Северозапада събра 28 точки на втората позиция в класирането. 

Марек Дупница надделя Спортист Своге с 2:0. Мачът бе равносилен през първото полувреме, само че в неговия край Даниел Гогов вкара от директен свободен удар. В 76-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, която Андон Гущеров осъществя. В началото на втората част, след шут на Калоян Йосифов топката падна към голлинията, като останаха подозрения, че е била зад нея, само че реферите не регистрираха попадение. 12 минути преди края Спортист остана с човек по-малко, откакто реферите видяха удар без топка на Светослав Диков и му демонстрираха пряк червен картон. Дупничани към този момент имат 27 точки на третата позиция в класирането. 

В различен дуел от кръга Черноморец Бургас надделя безапелационно с 3:0 Спартак Плевен. Дубълът на Лудогорец пък реализира триумф като посетител на Бдин Видин с 2:0.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР