Монпелие и Ница не успяха да се победят и завършиха

...
Монпелие и Ница не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Гредите спряха Монпелие срещу лидера Ница

Монпелие и Ница не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 0:0 в откриващия 12-и кръг дуел във френската Лига 1. Гостите от южната част на Франция насочиха повече удари и владееха самодейността, само че домакините бяха тези, които на два пъти бяха спирани от гредите.

Първият път това стана в 32-ата минута, когато Акор Адамс напредна в половината на Ница, влезе в наказателното поле отляво и стреля към далечния ъгъл, само че топката се отби от лявата греда на вратаря Марчин Булка.

Отново Адамс бе спрян от гредата в 58-ата минута. Тогава топката беше центрирана отдясно в наказателното поле, където на далечната греда нападателят бе оставен непокрит и стреля с глава, само че право в десния непряк дирек. При попадение обаче обстановката сигурно щеше са бъде прегледана за възможна засада в каквото се намираше Адамс.

В последна сметка гол не падна и по този метод Монпелие остава на 12-ата позиция с 12 точки, до момента в който Ница е на върха с 26 пункта, само че Пари Сен Жермен може да го измести, в случай че победи в гостуването си на Реймс в събота. След паузата за национални тимове Монпелие приема Брест, а Ница, който към момента няма загуба от началото на сезона, семейства на Тулуза.

Pas de vainqueur ce soir entre le et l' ⚔️
— Ligue 1 Uber Eats (@Ligue1UberEats)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР