Моника Валериева пак фокусира вниманието върху себе си. Плеймейтката шашна

...
Моника Валериева пак фокусира вниманието върху себе си. Плеймейтката шашна
Коментари Харесай

Сватбата На Десетилетието! Няма Да Повярвате Кого Успя Да Завърти Най-Известна Българска Тв Звезда! Ето Снимки!

Моника Валериева отново концентрира вниманието върху себе си. Плеймейтката шашна всички с най-новата си фотосесия. Мадамата се беше барнала в много разголена сватбена рокля. Снимката, която тя пусна в Инстаграм, подлуди почитателите й.

На нея Валериева в много провокативна рокля. Под фотографията моделката е написала: „ Най-великото благополучие е да усещаш, че някой те обича – не да го знаеш, да го усещаш! “

В светските среди все по-упорито се приказва, че манекенката е бясно влюбена. А обектът на възприятията й е член на катарското семейство. Той е млад, богат и приказно богат. И доста обича манекенката.



Още от началото на връзката им той е оповестил Мона за своя кралица. И не стопира да я обсипва с тузарски дарове. За което тя пък се хвали в обществените мрежи. Катарецът освен й подарява големи букети. От него тя има много скъпи дарове.

Щедростта му е голяма. Той подарява най-хубавото на любовницата си. От него плеймейтката има към този момент тузарски часовник, нова кола, най-хубавият мобилен телефон, най-шикозните обувки, златни огърлици и още какво ли не. Най-доброто с най-високото качество, настояват и близки до Валериева.

На всичкото от горната страна милионерът е сериозен в желанията си. Той не стопира да пътува до България, с цел да се вижда с Моника. Тя пък също малко се застоява в България, като лети непрестанно до богатото емирство.

Задавал ли се най-накрая сватбени камбани и за Моника Валериева, питат се в обществените мрежи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР