Моника Валериева обича да показва тяло. През последните няколко дни

...
Моника Валериева обича да показва тяло. През последните няколко дни
Коментари Харесай

Моника Валериева нажежи градусите: Захвърли дрехите

Моника Валериева обича да демонстрира тяло. През последните няколко дни тя се е отдала на отмора в Пукет. Там отпразнува и своя 34-ти рожден ден, само че кой и прави копания не излиза наяве. За празника беше облякла бяла транспарантна рокля, която не оставя нищо на въображението.

„ Измина още една година! Много мога да споделя за нея, само че никой няма да разбере. Върховете са наши, паденията също, те не са за тук! Те се споделят единствено с най-близките, на които желая да благодаря! “- написа брюнетката в Инстаграм.

Малко преди този момент пусна няколко фотоса от плажа. На едната от тях се е излегнала без горнище на хамак. На друга фотография пък е седнала на пясъка.  Силиконката събра хиляди лайкове. Последователите й са най-вече от мъжки пол.

Валериева разрушава сърцата на всички сластни мъже, хлътнали по нея и искащи я единствено за една цел. Наскоро тя показа, че  е подготвена да направи идната стъпка в живота си, а точно да стане майка.

„ Е, по какъв начин не ми върви? Сам го казваш, постоянно дълги връзки! Иначе, детето ще пристигна, когато е писано, значимото е, че към този момент желая “ – отговори тя на въпрос на собствен почитател.

 

Източник: telegraph.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР