Моника Белучи винаги е била еталон, по който мъжете са

...
Моника Белучи винаги е била еталон, по който мъжете са
Коментари Харесай

Бюстът на Белучи прелива от корицата на Vanity Fair

Моника Белучи постоянно е била пример, по който мъжете са сравнявали останалите дами.

Красотата ѝ остава неподвластна на времето и даже в този момент - съвсем на 55, тя е образец за деликатност, изящност и омагьосване.

Фигурата ѝ постоянно е била безупречна, като в действителност това е една от многото аргументи през 80-те години на предишния век Моника да бъде една от най-известните манекенки в столиците на модата - Милано, Париж и Ню Йорк.

Тялото ѝ е толкоз съблазнително, че през годините не един режисьор е поискал да покаже във филмите си колкото се може повече от него.

И макар че множеството хора познават добре извивките на хубавицата, италианското издание на "Vanity Fair " очевидно не е решило добре обилните форми на Белучи.

Списанието се е спряло на брюнетката за августовския си брой, само че на корицата се вижда един дребен гаф... За съществена фотография са избрали тази, на която Моника, тематично за сезона, се разхлажда във водите на басейн.

Дотук всичко е добре, само че очевидно стилистите на "Vanity Fair " не са съумели да дефинират точния размер на банския костюм, който са дали на секссимвола да облече.

Чашките на целия бял бански, който носи Белучи, са доста по-малки от нужното и бюстът ѝ прелива от тях.

Всъщност размерът не дава отговор до там, че едната презрамка минава напряко през гърдата ѝ.

Но макар грешката, не може да се отхвърли, че Моника наподобява безусловно съблазнително и нищо не е в положение да промени този факт.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР