money.bgБогатството на президента на САЩ Доналд Тръмп се е покачило

...
money.bgБогатството на президента на САЩ Доналд Тръмп се е покачило
Коментари Харесай

Богатството на Доналд Тръмп достигна $3 милиарда

money.bg

Богатството на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп се е покачило с 5% за година и към този момент доближава $3 милиарда. Ръстът е първият от три години насам, откакто през предходните две благосъстоянието му намаляваше, написа Bloomberg. Така то доближава равнищата от 2016 година.

Приходите от Trump International Hotel във Вашингтон, който се трансформира в обичано място на републиканци и други, които търсят услуга от президента, са се покачили с 1% до $41 милиона. Стойността на хотела обаче понижава с 5% до $95 милиона.

Офис постройките на Тръмп обаче не престават да нарастват. Trump Tower коства с 27% повече до $445 милиона. А офис кулата на Уолстрийт е оценена с 13% повече до $480 милиона. Тръмп има и 30% дял в две здания, ръководени от Vornado, които нарастват със 33% до $765 милиона. Общо, от всички офиси, Тръмп усилва благосъстоянието си с $340 милиона.

Стойността на голф клубовете на президента понижава с 19% до $525 милиона.Доналд Тръмп дължи общо най-малко $550 милиона, сочи формалната декларация, като сумата не се е трансформирала изключително за последната година. Около $300 милиона от тях той дължи на немската Deutsche Bank.

Богатството на президента не е задоволително, с цел да влезе в топ 500 на най-богатите хора в листата на Bloomberg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР