Монако и Лил завършиха 0:0, което запази преднината на тима

...
Монако и Лил завършиха 0:0, което запази преднината на тима
Коментари Харесай

Нулево равенство запази преднината на Монако

Монако и Лил приключиха 0:0, което резервира преднината на отбора на Филип Клеман от пет точки пред днешния му противник и съвсем несъмнено му подсигурява четвъртото място.

Монако съумя да вкара гол посредством ТакумиМинамино 20 минути преди края на срещата, само че той бе анулиран поради засада. Малко преди този момент нападателят на гостите Джонатан Бамба пропусна изключителна опция, като нанесе компактен удар в центъра на вратата, само че немският вратар на монегаските Александър Нубел се оправи.

Тулуза и Нант също приключиха 0:0 в повторения на финала за Купата на Франция преди броени дни, извоюван безапелационно от Тулуза с 5:1. В 15-ата минута Людовик Блас от " канарчета " имаше късмет да открие резултата, само че стреля около левия дирек. В 22-рата минута мощен удар на Самюел Мутусами от Нант разтресе напречната греда. След почивката два пропуща за Тулуза направи Рафаел Ратао.

Нант завоюва точка, само че продължава да е първи в зоната на изпадащите и ще се бори до последно с Оксер. Тулуза е на безвредното 13-о място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР