Мона Гочев е готова за по-сериозна роля в киното! Това

...
Мона Гочев е готова за по-сериозна роля в киното! Това
Коментари Харесай

Мона Гочев за кариерата си и как е разбрала, че е бременна чак в четвъртия месец

Мона Гочев е подготвена за по-сериозна роля в киното! Това съобщи самата тя пред Гала в " На кафе ", където младата актриса гостува за първи път. Чаровната Мона показа, че като че ли повече е влизала в ролята на ученичка, което не ѝ пречи, само че счита, че към този момент може да покаже актьорските си заложби в нещо по-сериозно и друго от облика, който до този миг е играла.

Актрисата е известна и със своя певчески гений, само че с смешка споделя, че сега с изключение на " Зайченцето бяло " и " Зеленчуци, който не яде ", за друга музика не ѝ остава време. " Имам страховит репертоар, извършвам го по някоко пъти ", споделя звездата. На този стадий обаче не възнамерява да се връща към музиката, тъй като е належащо много време да отделя, което тя сега няма.

Виж още:

Гочев се занимава много обаче със обществените мрежи, само че счита, че инфлуенсърите в България се гледат с друго око, като на нещо, което не е съществено, а в действителност е тъкмо противоположното. Не крие обаче, че има хора, които се стараят да се трансфорат в инфлуенсър, с цел да изкарат едни бързи пари, без да никакъв смисъл обаче и да влагат мисъл в наличието, което показват, споделя още Мона. 

Актрисата описа и за своята по-особена бременност. Тя схваща щастливата вест едвам в 4-ия месец и то след диагноза поликистоза. Тя схваща новината, до момента в който е била на фотоси, ходила по купони и се возила на мотора на своята половинка Радо. Мона усетила обаче, че нещо се случва, когато били на отмора в Рим. Актрисата признава, че ѝ станало неприятно в един миг.

След като се прибрали в България, Мона забелязала, че има коремче, само че си помислила, че е напълняла от пицата и пастата в Италия. " Започнах да се храня със салата и месо, започнах си диета. Но след една седмица качвам още един кг. Сетих се да си направя тест и... се оказа позитивен ", спомня си Мона за тези моменти с трогване и споделя, че майчинството е благословия.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/monagocheff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР