Мон Дьо е обновил напълно гардероба си с нови дрехи,

...
Мон Дьо е обновил напълно гардероба си с нови дрехи,
Коментари Харесай

Мон Дьо се ошишка зверски след диета

Мон Дьо е обновил изцяло дрешника си с нови облекла, тъй като е наддал кила след следващата диета от фрешове, прахчета за намаляване, чайове за красиво тяло и какви ли не още хранителни трикове, дочу HotArena.

В началото на лятото пухкавия тв коментатор си сложил за цел да отслабне поради телевизионните задължения, които имал. Ударно почнал да лимитира манджите си – най-много тестените произведения и захарта. За да форсира процеса, пазарувал какви ли не шмекерии за тънък контур и първоначално като че ли имало резултат. Усещал по какъв начин панталоните се въртят към талията му, което го окуражило. След втората седмица на режим килата като че ли заковали на едно състояние. Каквото и да правел, мастните тъкани не помръдвали, написа Уикенд. 

„ Постоянно съм с фрешовете в ръка. Пия и слабителните прахчета, не спирам да проследявам новостите в диетите, само че килцата ми, вместо да понижават, се усилват. Не съм пробвал единствено британска сол да пия , за която съм чувал, че е отвратителна на усет, само че потребна при началото на всяка диета ”, комент ирал пред другари светският публицист.

Той се оплакал, че поради килограмите, които към този момент клонели към 140 , не могъл и да спортува във фитнес залите. Шкембето му пречело да се свива, което в допълнение натоварвало душевен сензитивния Мон Дьо. Разбира се, намирали се положителни другари, които го съветвали, че чарът му е точно в килограмите и не трябва да ги топи. Той обаче се тормозил, че може да си докара съществени здравословни проблеми, в случай че не откри решение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР