Момичетата, които покориха олимпийския връх в художествената гимнастика и техният

...
Момичетата, които покориха олимпийския връх в художествената гимнастика и техният
Коментари Харесай

Специално: Златните момичета и техният треньор за покоряването на олимпийския връх в Токио

Момичетата, които покориха олимпийския връх в художествената гимнастика и техният треньор, бяха специфични посетители в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира ".

Това е един триумф, реализиран с доста труд, непримиримост и предпочитание за победа, изясни Весела Димитрова, треньор на националния отбор по художествена гимнастика на България.

Аз персонално ще приключа спортната си кариера. Мисля, че би трябвало да се откажеш, когато си на върха, показа капитанът на националния отбор Симона Дянкова.

Беше една галактическа страст, радвахме се като деца, споделиха девойките от ансамбъла за неповторимото преживяване да спечелиш златен орден от Олимпийски игри.

Въпреки компликациите, ние не се отказахме и продължихме да си усложняваме съчетанието. Рискувахме и спечелихме, споделиха те.

Наистина направихме един рисков ход 20 дни преди Олимпиадата да си усложним съчетанието, само че спечелихме, добави треньорът Весела Димитрова.

Тръгнахме за тази Олимпиада на правилото " всичко или нищо ", признаха девойките.

В " Денят стартира " гостуваха още и Боряна Калейн, която показа България в многобоя при самостоятелното присъединяване, както и нейният треньор. Гимнастичката ни показа дали е удовлетворена от своето показване на Олимпиадата и какви са нейните цели в бъдеще.

Какви са упоритостите на златните девойки от ансамбъла и ще продължи ли пътят им да бъде обвързван с художествената гимнастика, вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР