Момичета, няма лъжа, няма измама - есента е тук и

...
Момичета, няма лъжа, няма измама - есента е тук и
Коментари Харесай

10 стилни пуловера ПОД 50 лева за уютните есенни дни

Момичета, няма неистина, няма машинация - есента е тук и след следващото ми утринно заледяване на път за работа осъзнах, че е време да се призная за победена и да се снабдя с есенни облекла, които ще ме топлят.

Със сигурност всички харесваме и обичаме да носим една избрана дреха "до пристъп ", когато на открито захладнее и за мен това са тези пухкави, огромни и уютни есенно-зимни пуловери, които като че ли ме прегръщат със своята топлота.

Те наподобяват супер стилно във всевъзможни комбинации и са идеалната алтернатива за всекидневието, когато търсим комбинация сред улеснение и грациозност.

Ако се чудите защо ви приказвам или пък и вие сте върли последователки на уютния пуловер, то съм подбрала цели 10 модела особено за вас. Можете да си ги купите на мига и най-хубавото е, че всеки един от тях сега коства ПО-МАЛКО от 50 лв.!

Пуловер Lima by Only (46, 99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Дами, това не е “просто пуловер”, това е пуловер с фина плетка и дизайн 2в1, който в долната си част имитира риза на къдрички. Ако този пуловер не наподобява супер сладурски и не е съвършен за офиса, не знам кой е.

*Идеалното е, че сега спестяваш цели 20 лв. от истинската му цена, която е 66,99 лева

Пуловер Lilia by Haily’s (38,99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Този пуловер от фина плетка е с по този начин настоящите за сезона флорални бродирани приложения, които наподобяват доста нежно и женствено. Няма по какъв начин да сбъркате с подобен пуловер в дрешника си.

*В момента можете да го купите за 38, 99 лева вместо за 55, 99 лева

Пуловер Via by Only (44, 99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Ако си падате по занимателните пуловери с щампи и принтове, то този модел е за вас. Пуканките върху мекия черен пуловер ми припомнят за уикенд, филми и гушкане на дивана.

*Ако го купите в този момент, спестявате цели 20 лв.!

Жилетка Sena by Haily’s (52,99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Добре, това не е тъкмо пуловер, само че какво ще бъде едно мое извършване на покупки, в случай че в него не включа уютна жилетка в нежни цветове, в която искаш да се сгушиш на мига!

* А сега тази хубост е понижена с цели 23 лв.!

Пуловер с огромни копчета Tally Weijl (35,99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Ако сте от дамите, които не се опасяват да вкарат малко цвят в всекидневието си, то този прелестно зелен пуловер е тъкмо за вас! Не единствено, че топли, само че и наподобява ужасно.

*В момента е понижен с 30%!

Пуловер Rosana by Only (40, 90лв*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Харесвам такива пуловери - елементарни на пръв взор, само че с неочакван тил. В случая още веднъж си имаме работа с пуловер 2 в 1, чийто тил е отворен, разкриващ ефирна бяла подплата и кокетна панделка.

*В момента е понижен с цели 50%!

Раиран пуловер Katay by Vila (38, 99 лева.)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Ще ви кажа единствено две думи за този раиран пуловер - праскова и охра. Ако тези два цвята не ви накарат да се влюбите в него, не знам какво ще го стори. А да, може би неповторимата му мекост.

*А в този момент спестявате 17 лв. от истинската му цена, която е 55, 99 лева

Раиран пуловер Mango (29, 99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Интересно овално деколте, черно-бяло райе и модел, който ще отива на безусловно всичко - какво повече може да желаете от един пуловер?

*В момента е понижен от 39, 99 лева

Пуловер Adelе by Only (46, 99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Предпоследната ми находка е един по-дързък пуловер. Той е розов и е с пайети! Деколтето му е вид лодка и е подобаващ за всички девойки, които не се опасяват да блестят даже в мрачните есенни дни!

*В момента е понижен с 30%!

Пуловер Ally by Only (66,99 лева.*)

 мода FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Добре, признавам си, че съгреших и този пуловер коства над 50 лв., само че погледнете го... несъмнено си заслужава парите, тъй като е ужасно хубав и мекушав!

*Още по-хубавото е, че сега спестяваме цели 30 лв. от действителната му цена, която е 95, 99лв.!

Надявам се, че сте харесали моята селекция и сте си избрали нещо красиво, топло и уютно за есенните дни! За ваше облекчение, желая да ви осведомявам, че цените и продуктите в наличност, са настоящи към датата на издание на тази публикация.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР