Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата

...
Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата
Коментари Харесай

Разследват сигнал за нанесен побой над 17-годишен младеж от Русе

Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата другарка

На 2 март в 23:30 часа в постройката на Второ районно управление (на МВР) се е явил 17-годишен русенец, който е алармирал, че по-рано същата нощ е бил обичай от бащата на приятелката си, която е 20-годишна, оповестяват от ОДМВР - Русе.

Според първичната информация, вечерта младежът бил на среща с нея пред учебно заведение в жк „ Родина “. Там се е появил 47-годишният ѝ татко, който предиздвикал момчето принудително да се качи в кола с марката „ Ситроен “, ръководен от 20-годишната. Те го откарали отвън града и в нивабащата му нанесъл побой.

След това младежът бил върнат в Русе на улица " Чипровци ". Случаят е документиран във Второ районно управление (на МВР), докладван е на дежурен прокурор в РОП, формирано е досъдебно произвеждане. Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности – разпити, огледи и други

Изчаква се и умозаключение от съдебно-медицинска експертиза, която да обясни степента и характера на получените от 17-годишния контузии или увреждания. Работата по следствието продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР