Момчето от Карнобат, което навръх Нова година катастрофира с мотор

...
Момчето от Карнобат, което навръх Нова година катастрофира с мотор
Коментари Харесай

Появиха се нови подробности за инцидента с разбилия се 16-годишен рокер

Момчето от Карнобат, което точно на Нова година катастрофира с мотор в село Костен, към момента е в тежко положение. Тийнейджърът е с голям брой пострадвания по тялото – със счупени ръце и ребра. В кома е и има действителна заплаха за живота му. Това оповестиха източници на Флагман.бг.

Лекарите бдят над него непрекъснато, с цел да го спасят. Те имат вяра, че 16-годишното момче ще успее да се пребори. В това се надяват и неговите близки, които знаят какъв брой мощен дух има то.

Кървавата драма се разигра още в първите минути на 2022 година Карнобатлията чествал настъпването на новата година в село Костен, в къщата на негов приятел. Събрала се е огромна шумна компания. Веселбата обаче не е траяла дълго. След като са си споделили „ за доста години “, момчето, по неразбираеми аргументи, се е качило на кросовия мотор на своя прочут, а минути по-късно на основната улица се е забило в бетонна ограда. По информация на очевидци то е управлявало транспортното средство с висока скорост. Това сочи и роман на човек, взел участие в огледа на местопроизшествието.
свързани новини10914на 24.04.2020
Вечерта преди злополуката компанията се е почерпила със солидно количество алкохол. Не се знае обаче дали карнобатлията е бил пийнал. Резултатите от кръвната проба ще открият това.

Момчето е единствено на 16 години, възпитаник в 10-и клас в локалното СУ „ Христо Ботев “ в Карнобат. Изглежда обаче има опит в шофирането на мотор, макар че няма право. Негови познати разкриха, че кара като фен кросови мотори, постоянно се събирали в края на града – на спонтанна писта в региона на сметището.

Той не крие пристрастеността си към мотоциклетите и високите скорости, самичък се хвали със фотоси и видеа в обществените мрежи.

Официално, евентуално поради възрастта си, момчето не има мотор. Запознати обаче настояват, че то известно време карало един избран мотор, на който е брандирано името му. Наскоро младежът го пуснал за продажба в профилираните групи за покупко-продажба на сходни машини. Малко след публикуването на обявата е маркирано, че моторът е продаден.

Мъката за фамилията и околните му е голяма, а целият Карнобат стиска палци младият им съгражданин да се оправи. В града обаче се разяснява, че е нужен непоколебим надзор - както от родителите на младежи, по този начин и от органите на реда, с цел да се предотвратят сходни произшествия и нещастия.

" Не е обикновено 16-годишно момче да кара мотор, то няма още нужния опит за справяне с непредвидени на пътя обстановки. Не имам предвид единствено нашия млад съгражданин, а всички младежи. Разбирам ги, кръвта им кипи, всички сме минали през този път. При тях важат неписани правила - да нарушат законите, да изпитат адреналин. Но дано всичко да е в границите на рационалното. Много млади човешки животи си отидоха. Нека и родителите да са по-бдителни към своите деца и да не им разрешават всичко, тъй като на следващия ден може да е късно ", споделя карнобатлия, който познава момчето и фамилията му.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР