Момчето живя само от 9 до 11-годишна възраст, между 2020

...
Момчето живя само от 9 до 11-годишна възраст, между 2020
Коментари Харесай

Никой не забеляза, че това 9-годишно момче живее само вкъщи 2 години: Причината ще ви разбие сърцето!

Момчето живя единствено от 9 до 11-годишна възраст, сред 2020 и 2022 година, само че никой възрастен не видя ужасното му състояние, даже учебното заведение, където момчето беше постоянно и беше известно като добър възпитаник.

Съседите на изоставеното дете описаха, че не са забелязали да е останало единствено, макар че от време на време са му носели храна. Иначе самотното момче ядеше най-вече бисквити и студени консерви. Това доста издръжливо момче се къпеше в студена вода и понякога крадеше домати от прилежащия балкон, с цел да уталожи глада си. Освен това прекарваше дълги интервали от време без отопление и електричество, тъй че беше насила да спи с цели три юргана.

Майка му, която имаше цялостно настойничество над момчето, живееше в прилежащата община. Тази 39-годишна жена идваше понякога да посещава сина си и да му носи храна. Що се отнася до бащата, за него не се знаеше нищо. А точно майката се развела с бащата и по тази причина решила да напусне жилището, в който живеела с детето.

Най-накрая, след доста месеци, съседите забелязали, че момчето живее единствено и уведомили полицията, която подала сигнал в обществените служби.

Те показаха, че е доста мъчно да се забележи, че малолетният живее самичък, като се има поради, че момчето е постоянно чисто, добър възпитаник, извършва постоянно отговорностите си и си написа домашните. Предполага се, че момчето е построило нещо като щит към себе си, тъй че никой да не забележи, че нещо не е наред.

Анонимен комшия сподели, че майката на момчето го е пренебрегнала и е оказала „ немислим вербален тормоз “ върху детето, задавайки му непрестанно въпроса за какво въобще има дете. Съдът в Ангулем обвини безотговорната жена в занемаряване на невръстен и застрашаване на сигурността му.

На процеса бяха показани доказателства, които удостоверяват, че майката не е спала в една къща със сина си. Стана ясно още, че тя не е водила момчето на учебно заведение, то е стъпало единствено и е съумяло да резервира положителните си оценки.

Майката отхвърли тези обвинявания. Съседи обаче потвърдиха, че детето живее единствено в жилището, където служителите на реда разкрили празен ледник и не разкрили облекла на стара жена. Осъдена е на 18 месеца затвор, 6 от които ще прекара с електронна гривна за наблюдаване.

Момчето, което към този момент е младеж, не желае да контактува с майка си, откакто е настанено в приемни фамилии.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР