Момче, обвинено в бесното“ намушкане с нож на транссексуална тийнейджърка

...
Момче, обвинено в бесното“ намушкане с нож на транссексуална тийнейджърка
Коментари Харесай

Brianna Ghey: Три думи, казани от момчето на ченгетата, когато беше обвинен в убийството на транссексуална тийнейджърка

Момче, упрекнато в „ бесното “ намушкане с нож на транссексуална тийнейджърка Brianna Ghey, сподели на полицията „ Мога да обясня “, когато беше задържан за нейното ликвидиране.

16-годишното момиче, чието име не може да бъде посочено и е известно като момче Y по време на процеса, е на 15 години, когато Бриана е намушкана с ножа 28 пъти в главата, шията, гърдите и гърба си в Linear Парк, Кълчет, село покрай Уорингтън, следобяд на 11 февруари.

Той твърди, че неговият ловджийски нож е бил употребен за убийството на 16-годишното момче, само че че съобвиняемият му е направил ликвидиране. Момчето Y стартира да дава показанията си на 13-ия ден от процеса, при извънредно необикновени условия, пишейки на клавиатура, седна зад бюро в странична стая на правосъдната зала, а отговорите му, изречени от медиатор, седяха до него и следени от журито в правосъдната зала посредством видеовръзка.

Думите му се появиха и на екран, до момента в който бяха напечатани. На правосъдните заседатели е казано, че момчето Y е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР