Момче на 16 години ще отговаря пред органите на реда

...
Момче на 16 години ще отговаря пред органите на реда
Коментари Харесай

13-годишно момче е пребито от свой връстник пред магазин в Перник

Момче на 16 години ще дава отговор пред органите на реда за нанасяне на побой над малолетно момче, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи - Перник.

Вчера във Второ районно ръководство е подаден сигнал от 45-годишен перничанин, че 13-годишният му наследник е обичай пред огромен магазин в квартал " Изток ".

Органите на реда подхванали незабавни издирвателни дейности и не след дълго стигнали до причинителя – момче на 16 години от регионалния град. Причините за случилото се са в развой на определяне. Материалите са предадени на Районна прокуратура – Перник за отношение по подготвеност и работата по случай продължава, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Българска телеграфна агенция напомня, че през ноември м.г. бе публикуван видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин възпитаник със специфични просветителни потребности от Перник е измъчван и обичай от момиче. Случаят закупи необятен публичен отзив, а полицията и прокуратурата започнаха взаимна работа по него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР