Момче на 16 години от севлиевското село Кръвеник е простреляло

...
Момче на 16 години от севлиевското село Кръвеник е простреляло
Коментари Харесай

Тийнейджър простреля с пушка 14-годишно момче при игра

Момче на 16 години от севлиевското село Кръвеник е простреляло по време на игра собствен другар - 14-годишно момче от същото село. Инцидентът е станал на 20 ноември към 17,45 часа, а сигналът е постъпил в полицейското ръководство в Севлиево,а оповестиха през днешния ден от ОД на Министерство на вътрешните работи.

След следствие служителите на реда открили, че при игра 16-годишното момче е посочило на своя 14-годишен другар пушка, която при играта е произвела изстрел. По-малкото момче било уцелено в региона на гърдите.

Момчето е настанено в севлиевската болница " Д-р Стойчо Христов " с повърхностна огнестрелна рана в региона на мишницата, без да са наранени жизненоважни органи и без заплаха за живота. Полицаите иззели въздушна пушка, която била преправена да стреля с бойни патрони.

По случая е почнало досъдебно произвеждане по член 339, алинея 1 от Наказателния кодекс, който третира държане на муниции и огнестрелни оръжия без позволение и планува отнемане от независимост от две до осем години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР