Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, завършил

...
Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, завършил
Коментари Харесай

Тийнейджър стана първият човек, победил Тетрис

Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, приключил играта Тетрис, което за 40-годишното й битие беше постигано единствено от изкуствен интелект, оповестиха Агенция Франс Прес и АП.

Уилис Гибсън приключи последното 157-о равнище на класиката на Нинтендо за 38 минути. 

Играта в действителност няма край. Тухличките падат все по-бързо и играчът би трябвало да ги подреди. Когато машината не насмогва, дисплеят " замръзва ". Това се случва и в достижението на Уилис Гибсън.

" Господи ", възкликва момчето, когато играта стопира във видео, оповестено в Ютюб. " Не усещам пръстите си ".

" Това до момента не е постигано от човек ", акцентира пред " Ню Йорк таймс " Винс Клементе, президент на международния шампионат по Тетрис. " Всички смятаха, че това е невероятно допреди няколко години ".

До наскоро равнище 29 се смяташе за горната граница на Тетрис, тъй като играта става толкоз бърза, че човек не може да реагира. Напоследък обаче ново потомство геймъри мина тази граница с нова техника, която употребява нов метод на командване на контролера на конзолата NES. При нея се употребяват всички пръсти с трептене, а освен два и честотата на натискане се усилва внезапно, написа Българска телеграфна агенция. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР