Моля да имате предвид, че влаганото градско обзавеждане е предвидено

...
Моля да имате предвид, че влаганото градско обзавеждане е предвидено
Коментари Харесай

"ПСТ Груп": Цените ни са такива, защото ремонтираме европейска столица

" Моля да имате поради, че влаганото градско обзавеждане е планувано за обновяването на централна градска част на европейска столица, като надлежно са сложени високи условия за типа и качеството на влаганите материали. " Това подчертават от " ПСТ Груп " в отговори до в. " Сега " на редица въпроси, заложени по отношение на обявата на вестника от вторник за безобразните цени, на които общината купува градска мебел за ремонтите в центъра. От компанията, която обновява пл. " Св. Александър Невски ", пл. " Народно заседание ", градинките при СУ, " Св. София " и " Кристал "  твърдят, че са положили оптимални старания да предложат най-ниските цени, защото те били едни от главните образуващи детайли на крайната ни оценка в търга.

На въпрос по какъв начин ще разясняват, че мебелите в тяхната оферта са много по-скъпи от сходни артикули на други компании, от " ПСТ Груп " дават отговор, че " цените в нашата оферта и към сегашния миг не са по-високи от цените на сходни артикули, които извършват условията на тръжната процедура ". По мотив скандалната цена от 1000 лева на кошче за отпадък, от компанията изясняват, че не било правилно да се съпоставят други кошчета от друг материал, който на всичкото от горната страна не отговарял на тръжните условия. И въпреки всичко за какво едно кошче коства 1000 лева остава без коментар. За парчето ламарина с размер 40/40/60 см с цена 464 лева без Данък добавена стойност " ПСТ Груп " показва, че " цитираният знак включва гранитния блок, структурата за слагането на знака, знака и дейностите по доставка и монтаж ", само че това не проличава от ценовата оферта.

Производител и снабдител на пейките с типичен дизайн с единична стойност 849 лева без Данък добавена стойност е сръбската компания " Корали " ООД. По отношение на цитираните от нас пейки на цена от 10 218 лева " ПСТ Груп " декларира, че те са " идейно проектантско решение, което към сегашния миг не е планувано за реализиране в никоя от зоните, за които има финален план ". Тази версия опонира на информацията, която " Сега " получи от общината. " В ценовото предложение е посочено, че в зоната ще бъдат доставени и инсталирани и 11 броя монолитни каменни елементи с пейки с единична цена 10 218.60 лева Те съставляват огромни детайли от лят камък, които се изливат на място и върху тях се инсталират дървени пейки. По план те са планувани в зоната на „ Св. Александър Невски “ и Военния клуб, където СМР към момента не е стартирало и не могат да бъдат видени на място ", настояват от " Московска ". Любопитен подробност тук е, че изпълнителят на ремонта назовава въпросното произведение " скамейка ", обратно на казаното от Фандъкова, че не е скамейка.

ГАРАНТИРАНО

На въпрос по какъв начин ще подсигурява, че е договорила най-хубавите цени за градските мебели, които общината ще заплати, от " ПСТ Груп " прецизират, че имат дълголетен опит в сферата на строителството и могат да подсигуряват, че са предложили висококачествени материали на конкурентни цени. Толкова.

ПРИДОБИВКА

Работници от " Джи Пи Груп " започнаха да слагат на столичния площад " Славейков " през вчерашния ден пейките, чиято единична цена с доставка и монтаж е 8922 лева без Данък добавена стойност. Артикули от същия модел и от същия производител към този момент има и на площад " Гарибалди ". Според офертата на изпълнителя става дума за " кашпи и пейки от лят камък по архитектурен подробност ". В документите написа, че на " Славейков " би трябвало да има седем такива кашпи и пейки, а на " Гарибалди " – пет, които са разказани като " кашпи с места за сядане ". В пространството пред постройката на банкрутиралата КТБ обаче сигурно има повече от пет продукта от този тип. На външен тип особена разлика сред двата модела няма, като на някои места зад седалките има и облегалки. Цената и на двата типа пейки е една и съща, като общата стойност на поръчаните от Столичната община 12 произведения е 107 065 лева без Данък добавена стойност.        
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР