Моля да имате предвид, че тиражираните предположения, че ранената дама

...
Моля да имате предвид, че тиражираните предположения, че ранената дама
Коментари Харесай

Лев Инс: Простреляната жена не е Мирослава Спасова, член на Управителния ни съвет

" Моля да имате поради, че тиражираните догатки, че ранената дама е Мирослава Спасова, член на Управителния съвет на ЗК " Лев Инс " АД, не дава отговор на истината. Екипът на ЗК " Лев Инс " АД ще бъде признателен да коригирате материалите по тематиката. Предварително Ви благодарим за професионализма! ", се споделя в известие на компанията.

Същевременно от пресцентъра на Университетската болница " Пирогов " оповестиха, че на 17 август сутринта ще дадат информация за положението на простреляната 48-годишна жена на брифинг пред незабавното поделение. Тя бе призната в лечебното заведение след стрелбата по Алексей Петров в региона на лифта в столичния квартал " Драгалевци ". Според данните досега дамата, която е била на разходка дружно с някогашната барета, е простреляна в ръката, само че патронът е минал през нея и е влезнал в гръдния й панер.

Състоянието й бе оценено като тежко, а шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров разяснява пред публицисти, че два екипа ще оперират потърпевшата.

Същевременно повече от 7 часа продължава огледът на мястото на убийството. По непотвърдена информация по 61-годишния Алексей Петров е стреляно с пушка, като той е улучен в главата и е умрял на място. 

Според криминалисти и анализатори претекстът за закононарушението може да е прикрит в предишното, а най-вероятните версии са неуредени финансови връзки, възмездие или въздействие по въпрос, който сега е настоящ, съобщи Българска национална телевизия. Спусъкът пък е натиснат от експерт, който деликатно е подготвил всичко - уместно оръжие, комфортната за задачата гориста околност, осигуряваща положително прикритие, маршрут за отдръпване от мястото на престъплението. 

" Професионалистът няма да го забележите, той няма да се отличава от инцидентния човек, който видите на улицата. Оръжието му е чисто, нерегистрирано, знае по какъв начин да се придвижва. Най-вероятно е квалифициран авансово пътя му за бягство. Това е човек, който е пристигнал извън да свърши една работа и за жалост, съгласно мен ще бъде следващият поръчков палач, който няма да бъде открит ", разяснява криминалистът Иван Савов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР