Молове и търговски центрове в Абу Даби и Дубай се

...
Молове и търговски центрове в Абу Даби и Дубай се
Коментари Харесай

Отварят моловете в Дубай и Абу Даби

Молове и търговски центрове в Абу Даби и Дубай се приготвят да отварят порти. Властите издадоха насоки за притежателите на компании и купувачите в навечерието на свещения мохамеданин месец Рамадан, оповестява CNBC.
Точните дати и периоди за отваряне към момента не са оповестени, само че се чакат нетърпеливо освен от клиентите, само че и от притежателите на компании, които бяха наранени мощно от блокировките, ориентирани към ограничение на разпространяването на ковид в Обединените арабски емирства, където се оповестява за повече от 8 200 случая на инфектирани.
Насоките, издадени от Министерството на икономическото развиване на Абу Даби и държавното управление на Дубай, лимитират работното време, има и рестрикции, които би трябвало да се съблюдават от личния състав и касаещи броя клиенти.

Търговските центрове в Абу Даби ще бъдат отворени единствено сред 14:00 и 21:00 ч, а в Дубай - за не повече от 10 часа дневно.
Броят на посетителите и в двете емирства ще бъде стеснен до 30% от потенциала на мола, като те могат да останат най-много три часа вътре в мола. 

Всички сензорни екрани ще бъдат деактивирани, наличните места за паркиране ще бъдат понижени с 50% в Абу Даби и 75% в Дубай, а влизането ще бъде отказвано на гости над 60-годишна възраст и в двете емирства. В Дубай влизането ще бъде неразрешено и за деца на възраст сред 2 и 13 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР