Молец са вторият български участник, който се качва на сцената

...
Молец са вторият български участник, който се качва на сцената
Коментари Харесай

Хитовата група “Молец“ са вторият български участник на фестивала “Франкофоли“

" Молец " са вторият български участник, който се качва на сцената на Франкофоли тази година. След присъединението на поп звездата Миро като част от програмата на 17 юни, и бг шлагерът на годината – групата на Кристиян Макаров и Юлиян Славчев, потвърдиха присъединяване си на френския фестивал. Сетът на атрактивния дует официално ще бъде първото осъществяване на първия фестивален ден - 16 юни, на огромната сцена на Гребната база в Пловдив.
Прочетете още
Крис и Юли добиха известност от малко повече от година, само че триумфът им към този момент е безспорен. Те са изпълнителите с най-вече номинации от Годишните музикални награди на БГ Радио, които ще се проведат на 27 май в Пловдив. " Молец "  се появиха ненадейно през 2020 година и съумяха стремително да влязат в душите на доста и разнообразни генерации, пълнят зали и разпродават концертите си, а на участията им постоянно се извиват опашки. Днес са на път да показват своя първи албум с огромно турне в шест града в страната.

Творчеството им носи българската музика в доста друга посока – стилът им е нов за родната сцена, само че към този момент обичан за мнозина - ров бийтове в R&B стилистика с дълбоки поетични текстове.

На 16 юни, в първия ден от най-големия интернационален фестивал с франкофонска сила, ще видим елегантната и мистична Имани, брилянтната LP, слънчевия дует Bon Entendeur и любимката на българската публика Елена Папаризо.

Билети за събитието се оферират в Eventim и в ЕPAYGO и на касите на EasyPay в цялата страна.

Френският фестивал Франкофоли се организира на Гребната база в Пловдив – най-стария жив град в Европа. Събитието е част от програмата „ Наследство 2023 “ на Фондация „ Пловдив 2019 “ и се реализира с общителната поддръжка на Община Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР