Можете да бъдете стилни на всяка възраст. Полите трябва да

...
Можете да бъдете стилни на всяка възраст. Полите трябва да
Коментари Харесай

6 модела поли за жени 50+, препоръчани от Евелина Хромченко

Можете да бъдете стилни на всяка възраст. Полите би трябвало да бъдат забележителна част от дрешника на зряла жена. С помощта на този вид облекла можете да създадете разнороден външен тип. Правилно определеният жанр ще подчертае преимуществата на фигурата.

Евелина не отхвърля такова нещо като „ мода на възрастта “. Жените след 50 в действителност не се сблъскват с несъразмерна лековерие и подчертана половост. Те би трябвало да разчитат на грациозност и въздържаност. Но това не значи, че облиците би трябвало да бъдат скучни и безлики. Използването на бижута и други деликатно подбрани аксесоари е наложително за основаване на моден външен тип.

Молив
Евелина има вяра, че полата молив е повсеместен модел, който е съвършен за дами от всички възрасти. Но би трябвало деликатно да изберете пола. Не би трябвало да е прекомерно стегнат, наблягайки минусите.

Особено внимание се обръща на качеството на плата, не би трябвало да купувате поли, направени от евтина синтетика. Но опитите с кожа и велур са изцяло допустими.

Можете да комбинирате пола-молив с всичко, само че не е наложително да е тясно прилепнало. Ако планирате да носите блуза с такава пола, тогава облика би трябвало да бъде допълнено със сако.

Трапеция
Универсална пола, която наподобява добре на всяка форма на тялото. Полата поправя фигурата, образно оформя линията на талията. (3) Полата А-силует е също толкоз гъвкава от позиция на комбинаторност и може да се носи с всяка горна алтернатива – от пуловер до блуза.

А-силует пола може да бъде необикновена. Настоящият вид е моделът с асиметрична кройка. Ако планирате да носите яке с такава пола, е належащо да наблегнете линията на талията с колан.

Звънче
Полата наподобява доста женствена. Моделът се уголемява от линията на колана, с цел да прилича обърната чаша. Такава пола съвършено поправя фигурата, образувайки хубав контур.

Когато създавате отбор с такава пола, е доста значимо да се концентрирайте върху линията на талията. За задачата горната част би трябвало да бъде прибрана. Освен това е желателно горната част да е с противоположен цвят по отношение на полата.

Плисирана
Плисираните поли триумфално се върнаха на мода и не престават да бъдат настоящи няколко сезона поред. Можете да носите плисирана пола за всеки вид фигура, най-важното е да изберете вярната дължина.

Когато създавате облик с плисирани поли, е належащо да се концентрирайте върху талията. В противоположен случай пропорциите на фигурата ще бъдат нарушени.

Дантелена
Дантелената пола наподобява елегантно, само че може да се трансформира в детайл на дневна визия, в случай че изберете модел с права кройка и изберете безпристрастен връх за нея. През студения сезон пуловер ще наподобява ужасно с дантелена пола.

И когато стане топло, тогава би трябвало да изберете свободна риза или съвременна блуза за пола от нежна дантела.

Полу-слънце
Все още съществува стандарт, че пола полу-слънце е подобаваща единствено за млади дами. Но Евелина Хромченко не е съгласна с това. Единственото нещо, на което би трябвало да се обърне внимание, е дължината. Късата пола полу-слънце в действителност наподобява несериозно. Но моделите с дължина на миди са отличен избор.

Моделът полу-слънце може да се носи с разнообразни варианти. Може да е тениска, блуза или риза. Ако планирате да носите яке, тогава талията би трябвало да бъде подчертана с колан.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР