Можем#Заедно е нещото, което всеки един от нас има нужда

...
Можем#Заедно е нещото, което всеки един от нас има нужда
Коментари Харесай

Орлин Павлов, Любо Киров и Графа с послание към своите фенове

" Можем#Заедно " е нещото, което всеки един от нас има потребност да чуе сега, тъй като тъкмо този израз ни вдъхва кураж и мощ в тревожната обстановка на обществена и професионална изолираност. Имаме потребност от схващане, съпричастност, емпатия и... музика, несъмнено. Поради тази причина Орлин Павлов пусна концертно видео с послание  Можем#Заедно , запечатало живото осъществяване на общата му ария с Любо Киров и Владимир Ампов – Графа – " Заедно ", пред близо 12-хилядна аудитория на Гребната база в Пловдив. Точно тогава е и първият плаващ концерт на изпълнителя. 

Посланието е ясно – дружно ще успеем да преминем през тежкото тестване, пред което сме сложени и което кара хиляди хора сега да губят работата си, да се усещат дистанцирани и най-много – да не виждат ясно бъдещето си. Да, Можем#Заедно и да, ще се оправим.

" Точно в този сложен миг, миг на тествания, музиката е тази, която ни сплотява, избавя, придвижва тук-там, на които сме били и желаеме да бъдем. Тя е машината на времето, която е обвързвана непосредствено с душата и нейните фини настройки за живот. Чрез нея сме дружно, като в една обща музикална матрица в разнообразни жанрове, само че с идентични пориви, по-устремени и търсещи независимост, съобразявайки се със протичащото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни избавя постоянно! Заедно в този момент, с цел да има на следващия ден! ", споделя Орлин Павлов, вдъхвайки ни мощ и убеденост.

По-лесно е да създадем нещо малко, само че за различен! Затова, в случай че имате опция, си останете у дома, с цел да предпазите себе си и околните си, и слушайте... Можем#Заедно. Защото не е просто идея, а задача. Мисия за живот. 


 Ето какво ни споделят известните персони в България по време на криза
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР