Можем сами да решаваме нашето бъдеще, без да позволяваме някой

...
Можем сами да решаваме нашето бъдеще, без да позволяваме някой
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Можем сами да решаваме бъдещето си

Можем сами да решаваме нашето бъдеще, без да разрешаваме някой извън да дефинира пътя ни, както са постъпили нашите предшественици преди 137 години, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в град Съединение, която се включи в честванията по случай формалния празник на България. Тя сложи цветя пред пеметника на Съединението и се поклони пред подвига на участниците в него.
Водачи на листи и претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " взеха присъединяване в празничните изяви, отдадени на Деня на Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
След като се включиха в разчистването на провалите от потопа в Карловско, социалистите започнаха дарителски акции в помощ на бедстващите хора.
Пловдивските социалистки излязоха с апел за събиране на материални помощи за бедстващите села и провеждат групи за физическа помощ на място. Всички, които желаят да оказват помощ, могат да оставят даренията в Горско стопанство на Българска социалистическа партия.
Дарителска акция стартира и в Троян, където бяха събрани хранителни артикули, дезинфектанти и санитарни материали за потърпевшите. Всеки, който желае да подари парични средства, може да го направи с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР