Можехме да вземем нещо по-достойно, но не се получи. Рецепта

...
Можехме да вземем нещо по-достойно, но не се получи. Рецепта
Коментари Харесай

Капитанът на България иска критиците да дадат време на Балъков

Можехме да вземем нещо по-достойно, само че не се получи. Рецепта няма, случва се, сбъркахме. Сбъркаха и те, само че не можахме да се възползваме. Имаше 3-4 положения, от които не се възползвахме, просто не можахме да заздравим отбраната. Основата на един тим е хубавичко отбрана.

Аз съм на мнението, че клубните тимове би трябвало да построяват по 2-3 години треньорите, не би трябвало да се сменя стилът като се обърне каруцата. Оставете индивида (Балъков) да работи на мира. Оставете го и медиите, и БФС, пробва се да работи свястно, дано си прави работата. Адмирирам да се даде време на треньора да си работи умерено.

Оставиха ни да работим на мира, до 20-ата минута имахме две положения, след почивката имаше късмет за Вандерсон. Щяхме да се радваме да вкараме 1-2 гола на " Уембли " за самочувствие, само че за жалост не успяхме.

Аз играя в Ростов като отбранителен халф, в Спартак бях там, тъй че нямам проблем. С напредването на годините и напред се получават по-малко шансове. Вандерсон задържа много топки, хубави неща направи, има концепция какво да прави.

Дай Боже след 9 години да сме на по-високо равнище, в сравнение с в този момент. Няма какво да се лъжем, нямаме шансове да се класираме от групата. Ще чакаме шанса през март и нека да успеем да го сторим посредством баражите в Лигата на нациите. Ще се насочим към тях ", показа Попето и в типичния си жанр разкри какво го чака, когато спре един ден с футбола.

" Треньор надали ще съм, моите качества са може би в друго равнище. За треньор - жена ми не е съгласна, тъй че нямам и аз такива упоритости. Зад всеки съумял мъж стои по една съумяла жена ", приключи Попов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР