Може с голяма доза увереност да се твърди, че тази

...
Може с голяма доза увереност да се твърди, че тази
Коментари Харесай

Сан Марино, коронавирус и 5G

Може с огромна доза убеденост да се твърди, че тази зараза в Европа, или най-малко първата й вълна, ще завърши след към месец. Но още занапред се вихри необятна полемика по всички аспекти на това, което ни сполетя. Не на последно място все по-широко се разисква вероятното въздействие на новите високочестотни информационни мрежи 5G, или мрежите от 5-то потомство, върху хората и върху другите живи същества, разяснява пред Monitor.bg.проф. Михаил Константинов.

Днешното 5-то потомство, което стартира да се внедрява по-широко от 2018 година насам. И надлежно раздели обществото и експертите на две бурно спорещи и непримирими групи по въпроса за изгодите и вредите на последното (и на бъдещото) потомство мрежи. Тези мрежи са все по-широколентови и с честоти до 40 гигахерца. Антените им, обаче, имат дребен ефикасен радиус на деяние и би трябвало да са инсталирани през 50 до 100 метра, и то основно в гъстонаселени места. И това провокира паники.

Едва ли и един на 1000 ще уточни най-поразената европейска страна – Сан Марино, с индикатор 1210 умрели на един милион, което е над 71 пъти (!) по-лош индикатор от българския.Тези 71 пъти са 7100%, за всеки, който обича процентите и знае какво значат те. Това число го предлагам на злобарите от безбройните НПО-та, а и от една значима държавна институция, където очевидно им липсва математик в екипа.

Още през декември 2018 година дребната и доста красива италианска държавица бодро рапортува, че се е покрила на 100% с 5-то потомство информационни мрежи. Съответно санмаринците към този момент могат да си командват отдалечено микровълновите печки без проблем, а също по този начин да си джиткат електричките без водач. Което не знам по какъв начин става и до каква степен им е потребно, поради на това, че територията на страната е по-малка от един квадрат 8 на 8 километра и е много скалиста.

За да довършим тематиката с най-поразените от ковид страни, ще изброим тези, в които има над 300 умрели на един милион от популацията, като ги подредим по този индикатор: 1. Сан Марино, 2. Белгия, 3. Андора, 4. Испания, 5. Италия, 6. Обединеното кралство, 7. Франция, 8. Швеция (със стадния имунитет), 9. Нидерландия, 10. Ирландия. Веднага след тях са Съединени американски щати с малко под 300 умрели на един милион от популацията.

Горните данни са към 20 май и могат да претърпят промени. Но надали скоро първата десетка на държавите-жертви на короната ще се промени значително. Дано този лист го погледнат и някои публицисти, анализатори и политици, щото през днешния ден е цялостно с мнения за корона вируса, един от различен по-тъпи и некомпетентни.

Един неведнъж повтарян псевдоаргумент е, че нямало доказателства, че ВЧКМ провокират заболяване от ковид. Действително, такова доказателство на този стадий наподобява необикновено.

Подобен мотив е по схемата, вкарваща парадокс в някаква обосновка и след това оборваща парадокса. Проблемът не е, дали ВЧКМ провокират заболяването КОВИД-19. Проблемът е, дали ВЧКМ са неутрални във връзка с естествения имунитет на популацията, или го отслабват. Защото надали някой си мисли, че ВЧКМ усилват имунитета, разяснява още професор Константинов..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР