Може ли куче да членува в партия? Да, ако става

...
Може ли куче да членува в партия? Да, ако става
Коментари Харесай

Как тригодишно куче в Германия успя да стане социалдемократ

Може ли куче да членува в партия? Да, в случай че става въпрос за немските социалдемократи и в случай че има кой да го записва.

Това върди вестник " Билд " в първия ден, в който членската маса на ГСДП взема решение дали да поддържа нова коалиция сред нея и консерваторите на канцлера Ангела Меркел. " Това куче в този момент може да гласоподава за ГроКо, " написа " Билд " над днимка на тригодишната Лима, като с " ГроКо " има поради немското редуциране на " огромна коалиция ". Заглавието гласи: " Скъпа Лима, добре пристигнала в ГСДП! "

" Дори куче стана напълно публично член на ГСДП... Решават се бъдещето и ориста на Германия! 463 723-ма гленове на ГСДП гласоподават от през днешния ден до 2 март за огромната коалиция, " продължава изданието и пита дали " операцията е допустима ".

Наложи се ГСДП да твърди, че нито едно куче няма да може да " упражни гласа си " дружно с останалите членове. Според " Билд " обаче тя е част от партията - " подала " е документи на 6 февруари, има партийна брошура и новия ѝ документ е посочено, че е безработна.

" Нито едно куче няма да гласоподава и ще го потвърдим, " разгласи представител на партията.
Reden wir noch darüber, dass Lima einen roten Pulli trägt? Ist das ein SPD-Pulli mit Schriftzug? Steht da " Sozi-Doggo "? Oder steht da " dieser Hund darf über die GroKo abstimmen " drauf? So viele Fragen. So wenig Antworten. pic.twitter.com/q9h8cqRWKj
— lima(3) kiendl (@nkiendl) February 19, 2018
По-късно представител на изданието изясни в имейл, че " не става дума за Лима, а за това, че вотът на членовете на ГСДП може да се фалшифицира. Хора, които желаят да манипулират вота за " огромна коалиция " посредством незаконна активност, могат да създадат таман това, " показва той, представен от " Ройтерс ".

В коментар на уеб страницата на " Билд " пък се изяснява, че историята " не е смешна ", тъй като наподобява участието в ГСДП е уязвимо откъм измами и хиляди могат да се записват със " напълно не смешни " претекстове. " Какво, в случай че гласоподават тролове на Путин " пита създателят.

Андреа Налес, която евентуално ще наследи публично Шулц като водач на социалдемократите през април, увери, че партията ще изследва дали има случаи на машинация със идентичност на партийни членове. Освен това в изказване социалдемократите означават, че информацията на Билд е " неверна " в съществени линии. " Освен това " Билд " е нарушил кодекса на немските медии, като е употребявал подправена идентичност в следствието, с цел да влезе в партията " и е нарушил журналистическата нравственос, написа в. " Велт ".

Според " Велт " след този случай изданието в действителност е записало още един ексцентричен член - Котка Ковалска от Полша.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Изборите в Германия (256)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР