Може ли да има няколко разновидности на коронавируса SARS-CoV-2 в

...
Може ли да има няколко разновидности на коронавируса SARS-CoV-2 в
Коментари Харесай

Заразен с повече от един вариант на коронавируса - какво значи това?

Може ли да има няколко разновидности на ковид SARS-CoV-2 в тялото на един пациент едновременно? Темата разяснява вирусологът на Института " Гамалея " (този институт създаде съветската ваксина против ковид " " ) професор Александър Бутенко, оповестява РИА Новости.
Според казаното от Бутенко, има описания, че по време на болестта при един човек се откриват разнообразни, към този момент изменени генетични разновидности на ковид, написа БГНЕС.
 Откриха за какво някои хора не се заразяват с COVID-19 Откриха за какво някои хора не се заразяват с COVID-19
Американски учени описаха главните механизми на образуване на имунитет против COVID-19 и дадоха отговор на въпроса за какво някои хора не са под...
Той счита, че идентифицирането на огромен брой разновидности на SARS-CoV-2 е обвързвано освен със свойствата на този ковид, само че и с интензивността на неговото проучване. Поради тази причина, има известия за южноафрикански, английски и всевъзможни други разновидности.
За случай, който показва думите на Бутенко, припомняме:
Според вирусолога е прекомерно рано да се реши дали съществуването на няколко разновидности на патогена едновременно в организма въздейства върху хода на болестта и успеваемостта на имунизацията.
" Никой не може да каже в този момент дали това въздейства на тежестта на болестта и дали може да повлияе на успеваемостта на имунизирането на хора с имунизациите, приготвени от разновидностите през 2019 година Засега това е отворен въпрос ", споделя Александър Бутенко в изявление за радио " Спутник ".
 Руско изследване: Опасността от заразяване с ковид е по-голяма при бременните дами Руско изследване: Опасността от заразяване с ковид е по-голяма при бременните дами
Честотата на новата коронавирусна зараза при бременни дами е доста по-често срещана, в сравнение с измежду общата част от популацията, сочат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР