Може и да призоват Пеевски като свидетелСофийската градска прокуратура проверява

...
Може и да призоват Пеевски като свидетелСофийската градска прокуратура проверява
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява какви данни има по отношение на Сотир Ушев и Николай Копринков

Може и да призоват Пеевски като очевидец

Софийската градска прокуратура ревизира какви данни има във връзка с лицата Сотир Ушев и Николай Копринков, сподели пред публицисти градският прокурор на София Илияна Кирилова. 

По думите ѝ казусът към този момент е разпределен на наблюдаващ прокурор, допустимо е и Делян Пеевски да бъде свикан на разпит.

Успоредно с това в градската прокуратура върви мониторинг на каузи, които са пристигнали от закритата към този момент спецпрокуратура, посочи Кирилова.

Припомняме, че през предходната седмица Делян Пеевски дефинира президентството като " една тъмна институция, цялостна с доста кеш ". Тогава той попита къде са потънали " Пътят на Копринката “, както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Румен Радев. Днес Делян Пеевски oтправи питане към основния прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията за сигнали, свързани с корупция в президентството, написа още БГНЕС.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР