Може и да не се хареса тази новина на Рикардо

...
Може и да не се хареса тази новина на Рикардо
Коментари Харесай

Мишел Прюдом е все по-близо до завръщане в Стандарт

Може и да не се хареса тази вест на Рикардо Са Пинто, само че някогашният вратар на националния тим на Белгия Мишел Прюдом е все по-близо до завръщане на треньорския пост в Стандарт (Лиеж), написа спортният уебсайт 7sur7. Най-напред вестник " Хет Нювсблад " заяви, че уволнението на Са Пинто от треньорския пост е въпрос на дни, а и новият щаб е към този момент явен. Мишел Прюдом ще се завърне като старши треньор, Марк Грожан и Ян ван Стеенберге ще бъдат негови помощници.

В момента старши треньор на втородивизионния брюкселски клуб Унион Сен Жилоаз- Марк Грожан е бил помощник на Прюдом както в Стандарт, по този начин и в общата им случка в Саудитска Арабия. Ван Стеенберге, сега без клуб, е бил треньор на вратарите в Брюж и Гент, когато Прюдом е бил там ментор. Настоящият помощник-треньор- някогашният десен бек Ерик Дефландър, ще се върне като ментор на младежкия тим до 21 години.

В момента Стандарт (Лиеж) е на 5-о място в класирането, само че за първи път от три години попада в плейофната група топ 6. Това очевидно не е задоволително сериозен триумф и шефовете са взели решение за смяна. Спортен шеф на червено-белите от Лиеж е някогашният бранител на Байерн (Мюнхен) и белгийския народен тим Даниел ван Бюйтен, който обаче е отказал коментар пред медиите по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР