Може и да не е толкова популярна колкото британската, но

...
Може и да не е толкова популярна колкото британската, но
Коментари Харесай

Още една кралица се сдобива със сериал

Може и да не е толкоз известна колкото английската, само че нидерландската монархия също има вековни обичаи. Които се трансформират в крайник с времето. Настоящият нидерландски крал Вилем-Александър да вземем за пример е женен за аржентинка от неблагороднически генезис.
 Вилем-Александър и необикновеният рожден ден на краля на Нидерландия
Необичайният рожден ден на крал Вилем-Александър

Или по какъв начин означават Деня на краля в Нидерландия

Именно на кралица Максима ще е отдаден нов сериал, чиито фотоси към този момент започнаха. Името му Máxima Zorreguieta: Motherland е също като книгата на Марсиа Луитен, излязла през 2021 година - навръх нея ще е основана историята в продукцията.

Началото на действието стартира още от детството на Максима в Буенос Айрес, наблюдават се противоречивите връзки на татко й Хорхе Сорегиета с военната хунта в Аржентина, преместването на фамилията в Ню Йорк и запознанството на Максима с Вилем-Александър.
 Кралят и кралицата на Нидерландия на коронацията на крал Чарлз

Кралят и кралицата на Нидерландия на коронацията на крал Чарлз

Máxima Zorreguieta: Motherland ще се състои от шест епизода по 50 минути, а аржентинската актриса Делфина Чавек ще влезе в ролята на актуалната нидерландска кралица. Холандецът Мартийн Лакемиер ще е в ролята на крал Вилем-Александър. Премиерата се чака следващата година, оповестяват Royal Central.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР