Може и да е Великден-един от най-големите християнски празници, но

...
Може и да е Великден-един от най-големите християнски празници, но
Коментари Харесай

Посрещнаха Великден: Гери-Никол по дупе, Камелия-по цици

Може и да е Великден-един от най-големите християнски празници, само че БГ звездите не знаят що е примирение и християнско държание. Дори в най-светлите за вярващите дни, Камелия, Гери-Никол и Кристин Каменова демонстрираха по-скоро смущаващи и искрено полови фрагменти, с цел да честитят на феновете си Възкресението на Христос.



В малко видео менторката от „ Гласът на България” сподели за следващ път напращелия си бюст, който преднамерено излагаше на показ на камерата. Ясно се виждаше, че Камелия не носи долни дрехи. Заради присъединяване си в музикалното шоу тя поспря с чисто голите фотоси, само че постоянно посланията й носят отявлен полов заряд.



Гери-Никол пък се похвали, че отдъхва на нашето Черноморие и обилно разкри яката дупара. Певицата не стопира да се дупи пред камерата в най-различни пози, без срам даже на Великден. Не остана по-назад и българката с най-големия бюст Кристин Каменова, която мре на да участва в медиите.



Тя се похвали с празнична фотосесия единствено по долни дрехи, освен това алено. От него ясно се виждат новите й придобивки – 1000 кубика свеж силикон във всяка гърда. В обществените мрежи Каменова разкри, че към този момент е боядисала яйцата и се допитва по какъв начин да направи козунака, предоставяйки избор сред стафиди и шоколад.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР