Може да звучи изненадващо, но ако нашият избраник е над

...
Може да звучи изненадващо, но ако нашият избраник е над
Коментари Харесай

Добра идея ли е бракът с разведен мъж

Може да звучи изненадващо, само че в случай че нашият фаворит е над 30-годишен и е разведен, това ни дава повече шансове за благополучен брак, в сравнение с, в случай че е под 40, само че в никакъв случай не е бил женен.
 Най-подходящата възраст за брак
Най-подходящата възраст за брак

Какво споделя науката по въпроса и би трябвало ли да се притеснявате

В първия случай имаме мъж, който кардинално е насочен към семейство, а във втория случай може да е всичко - от инфантилност до свръх нарцисизъм и некадърност да се построяват здрави връзки.

Но с цел да бъдат връзките с разведен мъж щастливи, здрави и продължителни, би трябвало да се уточнят някои моменти, споделя психологът Михаил Лабковски.
 Снимка 500435

Отговорът на въпроса з ащо той в действителност се е развел е първият основен миг. Ако повода е в него (той е конфликтен, или пияч, или е изневерявал на жена си, не е изкарвал пари, не е прекарвал време със семейството), той най-вероятно ще упрекна за развода някогашната си жена, нейната майка, който и да е, само че не и себе си. Преносът на цялата отговорност за развода върху другата страна е доста неприятен знак и рисков симпотм. Този мъж ще се промени мъчно, а и не е работа на дамата да го прави. Единственият залог за здрави връзки е - или одобряваме индивида подобен, какъвто е, или не го одобряваме и не влизаме в връзки с него.

Вторият миг се отнася до дамата - омъжвайки се за разведен мъж, тя би трябвало да знае, че не може да промени предишното. В живота му е имало друго семейство, и в случай че единствено мисълта за това е непоносима за дамата, по-добре да не стартира връзки. Да, той е обичал друга жена, а в случай че има и деца, то тя в никакъв случай няма да изчезне от живота му. Всички въпроси от рода на за какво той прекарва време с тях са неточност и единствено ще убият топлите усеща.

Третият миг е обвързван с децата . Всяка жена, в случай че се раздели с бащата на децата си, постоянно ревизира новия сътрудник за отношението му към нейните деца. Тя търси освен мъж за себе си, само че и човек който ще одобри и обикне нейните деца. С мъжете нещата стоят по същия метод. Ако дамата не приема неговите деца, тя не му е нужна като непрекъснат сътрудник.

Важен колорит: в случай че не можем да понасяме децата на мъжа, надали го обичаме същински, даже да не си го признаваме.
 Снимка 500438

Четвъртият подводен камък е някогашната жена. Ако тя няма нов брак, непрестанно ще има потребност от помощ - корекция на колата, пари за децата, каквато и да е мъжка работа. Тя просто е привикнала той да се грижи за тези неща. Всъщност това значи, че мъжът, който сме избрали, е зрял човек, който е съумял да запази положителни връзки с някогашната, а и тя се е оказала задоволително интелигентна, да не му устройва подиуми, а да поддържа естествени връзки. А щом е такава, най-вероятно скоро ще се омъжи и всичко ще се уравновеси. Вярната страгетия е схващане и одобрявана на мъжа с неговото минало.

Петият миг - нашите връзки с неговите деца . Не е задоволително единствено да не пречим на мъжа си да се вижда с тях, ние също би трябвало да участваме интензивно в техния живот, да ги каним у дома, на кино, несъмнено, съгласувайки всичко с майка им. Без да се конкурираме с нея, само че и без да им разрешаваме да ни се качват на главата. Най-добре е взаимно да се създаде тактика за другарство, общи забрани и благоприятни условия и да се сприятелим с децата.
 Бракът, разводът и по какъв начин въздействат те на риска от деменция
Каква е връзката сред брачната халка и деменцията

Колко по-уязвими са самотните мъже

Бракът с разведен мъж има всички шансове да стане по-здрав от брак, който е пръв и за двамата, споделя известният психолог в съветското издание на списание. Според него първият брак съвсем постоянно е огромна неточност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР