Може да сте нощна птица или рано пиле, но се

...
Може да сте нощна птица или рано пиле, но се
Коментари Харесай

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Може да сте нощна птица или рано пиле, само че се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И без значение дали се борите с естествените трендове на знака си или не, може да има тъкмо избрани часове сън, които да ви поддържат щастливи и във форма.
Добри вести – разбрахме от какъв брой часа сън имате потребност всяка нощ, с цел да се събуждате свежи и отпочинали, а не ядосани и кисели. Ето какво споделят звездите по този въпрос.
Овен
Един Овен не се нуждае от доста сън, само че те се нуждаят от ентусиазъм, с цел да се усещат фокусирани, енергични и бдителни за идния ден.
Часове сън: 6,5 часа
Телец
Като знак на Земята, Телецът може елементарно да събере силата, нужна за мозъка и тялото му посредством хранене, извършения и чиста увереност. Прекалено доста сън ще му се отрази зле.
Часове сън: 7 часа
Близнаци
Като въздушен знак, Близнаците се нуждаят от повече сън, в сравнение с от други зодиакални знаци, по тази причина бъдете сигурни, че ще легнете рано, изключително по време на работната седмица. Близнаците изразходват толкоз сила през целия ден, че в действителност би трябвало да си почиват добре.
Часове сън: 8 часа
Рак
Управляван от луната и мощно сензитивен знак, Ракът би трябвало да премисли страстите си и страстите на другите хора по време на сън. Хората с този зодиакален знак също би трябвало да се оправят с приливите на океана и етапите на луната, което може да наруши техния сън, тъй че най-добре е да спят, когато имат опция.
Часове сън: 9 часа
Лъв
Котката на зодиака, в идеалния случай, ще желае да си подремне денем, а в случай че това е допустимо, шест часа и половина ще са задоволителни за лъва. Това е всичко, което би трябвало да създадат, с цел да останат будни и да действат добре.
Часове сън: 6,5 часа
Дева
Девицата на зодиака може да работи повече от всички и защото те ценят толкоз доста времето, те не обичат да губят прекомерно доста минути, заспали. Макар да не желаят да губят времето си с прекомерно доста сън, те ще се нуждаят от най-малко седем часа, с цел да запазят енергичността и работния си дух. Ако спят прекомерно малко, те просто ще бъдат непродуктивни.
Часове сън: 7 часа
Везни
Управляваните от Венера Везни обичат съня. Като въздушен знак, който е ориентиран към други хора, сънят може да е единственият път, когато могат да обработват личните си мисли и усеща и да се индивидуализират. Тъй като Везните постоянно се пробват да балансират хора и обстановки, те се нуждаят от най-малко осем часа затворени очи, с цел да се възстановят и запазят във форма.
Часове сън: 8 часа
Скорпион
Скорпионите дават всичко от себе си и обичат да довеждат нещата до край. Но си коства да се спомене, че част от тяхната мощ е тяхната дарба да се регенерират, което те могат да създадат със съня. Така че, в случай че не получат тези седем часа, те може би няма да бъдат изцяло енергични и бдителни, с цел да са там, както е належащо денем.
Часове сън: 7 часа
Стрелец
Стрелците в действителност би трябвало да могат да спят до толкоз късно, колкото желаят, само че има нещо, което се назовава работа, и ги кара да се надигат от леглото. И защото са типичните нощни бухали, постоянно им липсва сънят, от който се нуждаят. В идеалния случай те ще си намерят работа, която им разрешава да спят до късно.
Часове сън: 9 часа
Козирог
Този твърд знак не се нуждае от доста сън, тъй като знае, че животът е предизвикателство и част от предизвикването се изчерпва и продължава все по този начин. Разбира се, осем до девет часа ще им се отразят добре, само че за тези амбициозни упорити служащи, това е фантазия, а не нещо, което те биха позволили.
Часове сън: 6 часа
Водолей
Водолеите би трябвало да получат задоволително сън, с цел да се усещат уравновесени, само че избират да избират часовете си на нощ, съгласно личните си условия и това по какъв начин се усещат. Те биха желали свободата да спят, когато и какъв брой време желаят, само че има толкоз доста работа. Седем часа, затова, са добър баланс и нужни за здравето на мозъка.
Часове сън: 7 часа
Риби
Рибите ръководят света на въображението и фантазиите, тъй че в случай че нямат задоволително време да спят, те могат да станат прекомерно въобразяващи и мечтаещи в всекидневието си, като оставят подсъзнанието си да поеме контрола.
Часове сън: 9 часа
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР