Може да сте най-дружелюбният и готин човек и въпреки това

...
Може да сте най-дружелюбният и готин човек и въпреки това
Коментари Харесай

Никога не правете това в сайтове за запознанства!

Може да сте най-дружелюбният и готин човек и все пак профилът ви в приложението за запознаства да не се радва на огромен интерес.

Намирането на сериозен сътрудник през платформи като Hinge, Bumble и Tinder може и да е мъчно, само че е допустимо, стига да конфигурирате профила си по подобаващ метод. Така счита дейтинг (от британски: dating - излизане на срещи) коуча Блейн Андерсън пред Huff Post.

Експертът обрисува главните неточности, които позволяваме при основаването на профили в приложенията и уеб сайтове за запознанства и дава препоръки по отношение на това по какъв начин да ги заобикаляме.

Недостатъчно информация

В едно приложение за запознанство фотосите безспорно са един от главните детайли. Но това не значи, че би трябвало да бъдат подценявани и другите съставни елементи в профила ни.

Информацията, която ще използван в рубрика ползи, обучение и така нататък е извънредно значима за привличането на хора, с които действително бихме си паснали в живота. Включвайки задоволително и точна информация в профила ще ви спести губенето на време с несъответствуващи претенденти.

Невярна информация

Тъй като сме на тематиката за обстоятелствата, които ще включите за себе си в профила, е значимо да уточним, че, колкото и да ви се желае да изглеждате оптимално цветна и забавна персона, то включването на пресилена или погрешна информация надалеч не е целесъобразно.

„ Включването на погрешна информация за растеж, възраст, локация или специалност могат да ви изиграят неприятна смешка в дълготраен проект “, счита експертът по срещи Мария Съливан.

Стари или подвеждащи фотоси

Да, ваше право е да изберете най-привлекателните фотоси, с които разполагате. Но въпреки всичко имайте поради, че не е доста правилно да употребявате такива, които са прекомерно остарели и не отразяват освен сегашния ви външен тип, само че и лъчение.

Помислете дали очаквате същото и от отсрещната страна. Ако отговорът е „ да “, значи следва и вие да постъпите по този начин.

Групови фотоси

Избягвайте да публикувате фотоси на себе си с други хора. Обикновено си вършиме профил в приложение за запознанства за да поставите фокуса върху себе си. Защо тогава публикувате фотоси с най-хубавата ви другарка, майка ви или племенницата?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР