Може да сме на път да разберем какво точно се

...
Може да сме на път да разберем какво точно се
Коментари Харесай

Жестоката вражда на Фърн Бритън с Фил Скофийлд – ред за заплати, битка в съблекалнята и жестоки подигравки

Може да сме на път да разберем какво тъкмо се е случило сред Фърн Бритън и Фил Скофийлд напряко от устата на коня, в случай че тя отиде в къщата на Celebrity Big Brother.

Преди Холи Уилоуби и Филип Скофийлд да станат крал и кралица на дневната телевизия, Фил се кикотеше и се смееше в предаването This Morning на ITV с различен водещ любимец - Фърн Бритън. Двойката водеше шоуто дружно от 2002 до 2009 година и преди Фил тя седеше паралелно до Джон Лесли.

Въпреки това, след 10 години отпред на извънредно известната стратегия за жанр на списание и по-малко от половината от контракта си, Фърн трагично напусна и Холи влезе като неин заместител. По това време тя сподели на почитателите, че напуща, с цел да прекара повече време със фамилията си, само че скоро излезе друга версия на събитията.

По-късно беше обявено, че тя си отиде, откакто разбра, че Фил получава 250 000 паунда повече от нея. Приятели на телевизионната звезда разкриха, че тя се чувствала „ недооценена “ от шефовете на ITV и „ живеел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР