Може да излизаме по-малко, може да работим от вкъщи, може

...
Може да излизаме по-малко, може да работим от вкъщи, може
Коментари Харесай

21 шопинг находки, които не трябва да пропускате от Black Friday на Fashion Days

Може да излизаме по-малко, може да работим от у дома, може да сме лимитирали срещите с други хора, само че сигурно желанието ни за извършване на покупки не е намаляло. Защото ние, девойки, нямаме потребност от мотив, с цел да възобновим дрешника си за зимата и да си подарим няколко шопинг находки, ей по този начин преди Коледа. Е, може и нещо за обичания човек, несъмнено!

Затова с неспокойствие чакаме на ! Сигурни сме, че към този момент сте си набелязали най-малко няколко неща и очаквате с неспокойствие 18 ноември , с цел да ги сложите в кошницата си за извършване на покупки. А положителната вест е, че акцията продължава до 22 ноември или до привършване на наличните количества, тъй че по-добре не чакайте последния миг.

И в случай че нямате още безапелационни любимци от марките, които следите на, сме ви подготвили една цветна селекция от по-висок клас марки, тъй като пониженията ни оказват помощ да влагаме тъкмо в такива. В неща, които няма да носим единствено един сезон – от елегантно палто в класическо синьо на Max&Co. и ботуши на Steve Madden, през апрески на Love Moshino и яке на Napapajri, до чанта на Karl Lagerfeld и часовник на Fossil. Защото е значимо да следваме личния си жанр. Да, #followmyself! Готови ли сте за един същински празник на шопинга?

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР