Може да имат милиони долари в банковите си сметки, а

...
Може да имат милиони долари в банковите си сметки, а
Коментари Харесай

И те са хора! Вижте най-личните снимки, които споделиха Скалата, Анна Курникова, Ева Лонгория

Може да имат милиони долари в банковите си сметки, а папараците да ги дебнат от всеки шубрак, само че и световноизвестните звезди са хора. Те се влюбват, изпадат в депресии, качват и смъкват килограми непрекъснато. 

Но все пак постоянно се впечатляваме, когато някое от огромните имена в международния шоубизнес показа някой персонален кадър в обществените мрежи. Представяме ви тъкмо такива фотоси - в тях звездите споделят откровени моменти на благополучие със своите почитатели.

Ева Лонгория

Денят е 19 юни, годината - 2018-а. Ева Лонгория и брачният партньор ѝ Енрике Сантяго стават родители за първи път. Малко по-късно се появява и тази фотография - грам неподправена, с доста страст и над 1 млн. лайкове.

Виж още: Топ 7 на BG звездите, употребявали опиати

Кайли Дженър

Кайли избра да не разкрива пред своите почитатели, че е бременна. Затова тази фотография пристигна като гръм от ясно небе. На нея виждаме дребната Сторми за първи път. 

Виж още: Топ 5 на звездните BG бебета, които чакаме тази година

Дженифър Лопез

Тази фотография стана мотив хиляди да си мислят, че певицата е сгодена. Оказа се, че пръстенът е фамилна светиня, само че макар че годеж няма, двамата са мега щастливи.

Виж още: Еминем, Боб Дилън... Звездите и техните скрити гении: Кой какво може?

Анна Курникова

Тенисистката е горда майка на близнаци. Бременността ѝ също не беше обществено известна, само че по-късно се появиха фотоси от нея. 

Виж още: Пукет, Боракай, Дубай... къде почиват BG звездите през зимата?

Скалата

За Дуейн Джонсън фамилията е най-важното в живота му. А в текста под фотографията нагоре той написа дълъг и откровен текст за любовта, уважението и възхищението, което изпитва към всички майки по света. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР