Може да е трудно да създадете истински връзки като възрастен,

...
Може да е трудно да създадете истински връзки като възрастен,
Коментари Харесай

Инфлуенсърът назовава шест психологически признака, които показват, че някой тайно не ви харесва

Може да е мъчно да създадете същински връзки като възрастен, защото постоянно се съмнявате дали в действителност ви харесва. За да ви помогне да разберете по-добре, инфлуенсър показа способи да разберете дали някой скрито не ви харесва, тъй че да не лаете на неверното дърво.

TikToker @joshfraseryoung показа някои „ психически признаци, че някой скрито не ви харесва “, предупреждавайки хората „ да бъдат съветвани “ по отношение на гледането на видеоклипа, защото може да промени усещането им за актуалните им взаимоотношения. „ Знаейки това ще ви отвори очите за това по какъв начин хората в действителност се усещат към вас “, изясни той, преди да се заеме с държанията, мнозина не биха се замислили преди този момент дали приятелите им се демонстрират.

Ако вашите другари „ се пробват да засенчат вие и да превърнете всичко в съревнование ", тогава може да е време да намерите нови другари, с които да излизате. Джош изясни, че в случай че вашият другар постоянно се пробва да ви надиграе, това значи, че може да ви „ ревнува “, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР