Може да е едно от най-поляризиращите телевизионни предавания на BBC,

...
Може да е едно от най-поляризиращите телевизионни предавания на BBC,
Коментари Харесай

Звездата от „Момчетата на мисис Браун“ изпраща откровено послание към мразещите шоуто на BBC след коледната реакция

Може да е едно от най-поляризиращите телевизионни излъчвания на BBC, само че основателят Брендън О'Карол отвърна на злобарите, като сподели, че „ Достатъчно страдах “, защото „ Момчетата на госпожа Браун “ се завръщат за още един специфичен коледен филм.

Популярният ситком ще се завърне тази Коледа с две специфични прожекции, само че Брендън, който играе мама, упорства, че не се тормози от рецензиите. Всяка година шоуто продължава да разделя нацията, като милиони го гледат – макар че предишния декември някои бяха толкоз ужасени, че споделиха, че е развалило празничния интервал след епизод, който се съсредоточаваше към вълшебната коледна елха на Бъстър.

68-годишният ще се завърне в ролята си на палавия матриарх Агнес Браун дружно с Дженифър Гибни като Кати Браун, Пади Хулихан като Дермът Браун и Айлиш О'Карол като Уини Макгуган в Коледа и Нова година Дневни промоции. Говорейки преди излъчването на епизодите, той сподели на Daily Star: „ Първо, добре съм наясно, че комедията е доста субекти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР