Може да бъде застрашено отпадането на мониторинга върху правосъдната ни

...
Може да бъде застрашено отпадането на мониторинга върху правосъдната ни
Коментари Харесай

Мария Габриел: Ако няма резултати след аферата с имотите, мониторингът може и да не отпадне

Може да бъде застрашено отпадането на мониторинга върху правосъдната ни система след аферата с парцелите, в случай че няма резултати от проверяващите и правораздавателните органи. Нека не смесваме нещата. Това разяснява в студиото на „ Лисе в лице” лидерът на евролистата на ГЕРБ Мария Габриел.

Вестник „ Файнешънъл таймс “ написа публикация за абсурда „ Апартементгейт “, в която се допуска, че мониторингът на Европейски Съюз няма да отпадне.
„ Апартамент гейт ” стигна и до страниците на „ Файненшъл Таймс ” Ще стане ли абсурдът причина да не падне евромониторингът?
Аз не бих избързала с извода, че това ще е повода за това, което ще предопредели до каква степен то ще залегне в идващия отчет и какви ще бъдат резултатите от следствието, добави тя.

Тя разяснява и свадите с къщите за посетители и дали това ще се отрази на финансовите връзки сред Европейски Съюз и България.

„ Разбира се, че Европа следи доста деликатно какво се случва. Това, което за нас ще бъде значимо, е на фона на позитивните трендове, които означи България, изключително в метода, по който отстоява еврофондовете, метода, по който те помогнаха да се преобразят учебните заведения ни, пътищата ни, регионите ни, това да не носи негатив за идващия бюджетен интервал. Още повече, че тъкмо за идващия бюджет на Европейски Съюз в региона на Програмата за развиване на селските региони и като цяло в Общата селскостопанска политика успяхме да затвърдим позиции, които не доведоха до понижаване на бюджета, каквото означаваме за други страни “.
Прокуратурата: Къщата за посетители на Манолев - без нито един същински документ за 6 години Бившият зам.-министър е обвинен за закононарушение против финансовите ползи на Европейски Съюз в съучастничество с дъщерята на детегледачката на фамилията
Бившият зам.-министър на стопанската система Александър Манолев е упрекнат за закононарушение, засягащо финансовите ползи на Европейския съюз, оповестиха от прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР