Може броят на участничките в Ергенът вече да е наполовина

...
Може броят на участничките в Ергенът вече да е наполовина
Коментари Харесай

Сълзи, болезнени признания и грозен скандал тази седмица в Ергенът

Може броят на участничките в " Ергенът " към този момент да е на половина спрямо първия епизод, само че това не значи, че интригите са на половина по-малко. Напротив - колкото по-малко девойки се борят за сърцето му, толкоз по-брутално го вършат.

Това ще видим и в двата епизода тази седмица, в които Евгени Генчев ще бъде заставен да вземе крути ограничения след следващата ескалация на напрежението. Какво обаче я е предизвикало?

Тази вечер, 5 април, в риалитито безусловно ще се леят сълзи от болежка - девойките ще вземат участие в групово предизвикателство, в което би трябвало да се изправят една против друга в игра на пейнтбол. Спечелилият тим ще получи премия, която си заслужава сълзите.

Седмицата е вълнуваща и за Пам, която най-сетне е поканена на сантиментално усамотение с ергена. Откровеността й за това през какво е предходна преди да успее да потвърди сама на себе си, че е скъпа, ще докара и до самопризнания от страна на Евгени.

Първата Церемония на розата тази седмица ще се състои още на вечерния коктейл. А в идващия епизод на 6 април още една дама ще бъде заведена от пианиста на странствуване, този път до Дървото на желанията.

Междувременно девойките в имението ще се провокират с провокативни въпроси, заложени анонимно посредством " Червената кутия на откровеността ". Пореден противен скандал сред дамите ще накара ергена да вземе невиждани ограничения.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР