Може би това турне ще е последното, което правя. На

...
Може би това турне ще е последното, което правя. На
Коментари Харесай

Дженифър Лопес слиза от сцената? (Певицата с разтърсващо признание)

" Може би това турне ще е последното, което върша. На моите години настава миг, когато е добре да помисля за смяна ". Така Дженифър Лопес разяснява проектите си за бъдещето. Съпругата на Бен Афлек изненада  с самопризнание по отношение на персоналния си живот. Изпълнителката даде да се разбере, че е на стадий от живота си, когато мисли за фамилията си и няма изключително предпочитание да се отделя за дълго от околните си.

 

Джей Ло разгласи, че възнамерява огромно турне, с цел да промотира най-новия си албум. Певицата обаче не наподобява изключително разчувствана от концепцията да продължава да води толкоз плевел живот. " Всеки желае извънредни неща и непрестанно би трябвало да върша нещо ново и особено ", споделя още изпълнителката. И макар че се радва, че ще се срещне с почитателите си, Джен споделя, че към този момент е почнала да се изморява.

 

Лопес е най-известната латиноамериканска певица, която в миналото е успявала да покори толкоз сполучливо американските ранглисти. Красавицата, която е родом от Бронкс, само че не се срами от латиноамериканските си корени, споделя за себе си, че е знак на триумфа на латиноамериканците в Съединени американски щати.  В същото време обаче, тя признава, че е изтощена да играе ролята на икона и стартира да се замисля за по-тихи фамилни развлечения. А мнозина се чудят, дали повода не е Бен Афлек. Който намерено показва от началото на брака им, че ненавижда целия вманиачен интерес от страна на всички към тях. И може да е убедил брачната половинка си, че няма потребност от прожектори, с цел да е номер едно в живота му.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР