Може би тези зрители на слънчевото затъмнение са се забавлявали

...
Може би тези зрители на слънчевото затъмнение са се забавлявали
Коментари Харесай

Лешояди, смятани за „прекалено пияни, за да летят“ след гмуркане в контейнера за боклук, отведени в „рехабилитационен“ център

Може би тези фенове на слънчевото затъмнение са се забавлявали прекалено много, подготвяйки се за събитието – открити са два черни лешояда " пийнал " в резервоар за отпадък в Уотъртаун, Кънектикът.

Лешоядите бяха избавени от Watertown Animal Control ден преди затъмнението на 7 април и превозени до място, наречено Надежда, център за рехабилитация на диви животни на по-малко от час път в Killingworth.

„ Най-странните признаци бяха свързани с обстоятелството, че те бяха в и отвън схващане “, показа шефът на A Place Called Hope Кристин Къмингс в изявление за Fox News Digital.
< br

" В един миг [те] припаднаха, в идващия бяха избухливи и бурни. Трябваше да проведем набор от проби, с цел да отстраняваме нашите теории, и продължавахме да се опасяваме от най-лошото. "
< br> Множеството проби откриха, че гмуркащите се в контейнерите хищни птици просто са били „ прекомерно пияни, с цел да летят “.

Два черни лешояда бяха открити в резервоар за отпадък в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР