Може би сте чували, че мъжете са визуални и сигурно

...
Може би сте чували, че мъжете са визуални и сигурно
Коментари Харесай

Ето какво притежава жената, за която мъжете са готови на всичко

Може би сте чували, че мъжете са образни и несъмнено си мислите, че търсят жена, която наподобява напълно. Но не това са същинските качества, които мъжете желаят да има партньорката им. Да, те държат тя да има поддържана осанка. Това ги кара да се усещат съумели, а триумфът и външните знаци за него са значими за мъжете по метод, който жените няма да могат в никакъв случай да схванат изцяло.

И въпреки всичко - единствено това надали би предиздвикало мъжете да дадат всичко от себе си за една жена. Вземете момиче с съвършена осанка и прибавете към това солидна доза прочувствена неустойчивост плюс податливост към взаимозависимост във връзките – не щеш ли приемане персона, от която мъжете биха избягали под паника.

Да сте дамата, за която мъжете копнеят, има напълно малко общо с външността ви и доста общо с това какъв вътрешен облик сте построили за самата себе си. Ако притежавате постоянна и здравословна емоционалност, ще откриете, че мъжете (или мъжът) във вашия живот биха ви дали всичко.

Мъжете желаят жена, която ги цени - мощният пол е изгладнял за това да бъде оценен по достолепие.  Само че никой мъж няма да ви признае това напряко. Затова по тази тематика просто ще би трябвало да се доверите на  думите ми . Във връзките дамите имат базисната потребност да бъдат обичани и разбирани.  Базисната потребност на мъжете във връзката е друга -  те най-вече желаят да бъдат оценени високо и да им се възхищават. 

Затова и моят съвет към дамите, които желаят да имат хубава връзка, е следният: вместо да се фокусирате върху това какво мъжът ви не прави добре или не ви дава задоволително, пробвайте се да усилите хубавото си възприятие за нещата, които му се получават в връзките ви (все би трябвало да има такива).  Ако вие същински и от сърце оценявате  дребните неща , които прави, мъжът до вас ще стартира да влага сила и в по-голямото, което желаете от него.



Снимка: Maridav / Shutterstock

Ако ви е мъчно да погледнете с позитивно оценяване към него, пробвайте се да си водите дневник на благодарността и всеки ден записвайте 3-4 неща (може и в действителност дребни), които сте харесали през днешния ден.  Знам, че звучи малко сладникаво, само че работи сигурно и ви основава табиет да търсите позитивното. Нали желаете да имате хубава връзка? Като пробвате това упражнение, с времето същинското, непресторено оценяване ще ви се удава елементарно.  А когато това се случи, вашият мъж инстинктивно ще стартира да ви дава от ден на ден мотиви за позитивна оценка.

Мъжете желаят жена, която да схваща значимостта на уважението - Няма потребност да изяснявам, че една качествена жена почита себе си, само че тук по-скоро става дума за уважението, която тя храни към мъжа до нея. Освен че имат потребност да бъдат позитивно оценени, мъжете имат голяма нужда да се усещат уважавани.  Това важи за всички ни, несъмнено, само че при мъжете е една, дори две хрумвания по-засилено. Какво разбирам под почитание? То се случва, когато дамата схваща индивида до себе си и му дава  пространство  да се показва, по този начин както му е присъщо, без да го притиска да поставя нея преди всичко, а себе си – на второ.  Уважението значи да му дадете това, от което той се нуждае, даже то да е противоположно на това, което желаете, тъй като знаете, че по този начин ще е най-добре за него.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР