Може би повечето от вас си мислят, че това не

...
Може би повечето от вас си мислят, че това не
Коментари Харесай

Тайната на продуктивността: Работете по-малко, вършете повече

Може би множеството от вас си мислят, че това не звучи изключително дейно. Ако обаче работите по-малко часове дневно, това ще се отрази удобно на вашата централизация, здраве и работливост.

Всички пилеем времето си. Това изявление може и да е малко извънредно изявление, само че на процедура е неизбежно, изключително когато човек е вързан за своето бюро за през целия ден. Според Шерил Конър хората, които си признават, че си губят времето на работното място, са достигнали потресаващите 89 % за 2016 година (или 20 % повече по отношение на предходната). Тя поддържа изказванието си с шокиращи статистики от CareerBuilder Poll, съгласно които съществени виновници за това са обществените медии, клюките, пушенето, интернет сърфирането, телефонните позвънявания и така нататък

Не ние обаче сме отговорни в тази ситуация, а остарелите структури, към които се базират самите бизнеси – негъвкавите работни седмици, неразумните часове и безумните упования.

Миналата година Filimundus – компания, разработваща мобилни приложения в Стокхолм – вкара 6-часовия работен ден с колкото се може по-малко разсейващи фактори. А точно – по-малко срещи, възбрана за прилагане на обществените медии и така нататък Filimundus не е първата компания, постъпваща по този метод. Преди 3 години Brath също одобри 6-часовия работен ден.

Забраната за прилагане на обществените медии може и да ви се коства извънредно, изключително на фона на обстоятелството, че платформи като Twitter, Фейсбук и блоговете, трансформират удобно методите, по които вършим своя бизнес, усилват продажбите, разрешават ни да достигнем до по-голяма публика и така нататък Тази идея обаче е основна, защото тя показва разграничаването от една извънредно рестриктивна професионална конструкция.

8-часовият работен ден се основава върху концепцията, че чиновниците работят продуктивно от самото начало. Дори и да оставим туитването и клюките настрани, даже тези, които действително правят работа, се борят да останат съсредоточени на фона на непрекъснатите имейли, телефонни позвънявания и срещи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР